2000 tl ye kadar laptop almayı düşünüyorum min i5 olursa iyi olur oyun bilgisayarı değil daha çok çizim programları kullanacağım bu kriterlere göre alabileceğim en uygun fiyat ve site tavsiyelerini bekliyorum teşekkürler
laptop öneri(2000tl)
http://pcdepo.com/lg-a520-p-aedrt-notebook-urun6242.html işinizi görür
Arkadaşım bende asus n53sn-sz129v var benim müdürüm de benden gördü ve kızına aldı kızıda korkum üniversiteye götüremedigi için babası ,müdürüm netbuk aldı onu üniversitede kulanıyor şimdi babasıda kızım okulu bitirene kadar daha iyi mir makina çıkar bende onu alırım diyor ve şimdide aldığı makinayı satıyor 1ay kullandı oda kulanır sayılmaz 4 haftada 4-5 kes açılmıştık makina makina çok temiz hiçbir problemi yok ben kendi makinamı aldığıma bişman oldum yoksa onun maiknasılı alırdım bende 2.500 tl aldım müdürüm kendi makinasını 2000 tl veriyor .
msi şaka gibi. Öyle bir toshiba sanırım 5000 liradan aşağı olmaz.
Ben Sony-Vaio kullanıcısıyım ve notebook'umdan çok memnunum, çizim yapabileceğiniz aynı zamanda multimedia için kullanabileceğiniz performans canavarı bir seri önereceğim size; 2.nesil (sandy bridge) i7 işlemcili F serisi Sony-Vaio'lardan birini seçebilirsiniz, inceleyin gidin Sony Center'larda deneyin ve Sony'de karar kılarsanız Morfare Sony Center'lardan birinden alın fiyat politikaları çok iyi..