Limit: 2300TL
İşlemci 2.53Ghz ve yukarısı+ekran kartı güçlü olan bir laptop arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum...
Laptop Önerin
Başlığı emir gibi yazmazsan belki birileri yardım eder ;)
O zaman başlığımın emir kipinde yazılmadığını anlayanlar önersin.
oyun içinse masaüstü öneririm bide 20 inc lcd de alırsın ohh keyiflendim valla
19 inçli masaüstüm var ve şu an onu kullanıyorum. Alacağım laptopın eğlence mekanizması iyi olsa hiç fena olmazdı. Ama şunu da belirtmeliyim senin de ilginç oyun fantezilerin var(20 inçli falan):)))
büyük ekranın zevki başka ama şu paranın gözü çıksın
Parça parça öneriyorum, araştır , hepsini biryerde bulunca al. İşlemci en az P8700 (2.53 GHz , senin sınırın). Ekran kartı ; Ati için HD4650 alternatifsiz, Nvidia için 9700M GTS, 9800M GT, GT240M ve üzeri... Bellek alternatifsiz 4GB , madem oyun istiyosun... Sabit disk mümkünse 500GB , bol oyun depolama alanı. Marka-model önermiyorum araştırmayı öğren.
yha sen bence oyun için alcaksan git ps3 al ama illa bilgisayar diyosan ilk önce kesinlikle sony alam da ne alıyosan al:D adamlar 2 bin tl ye eski sürün core 2 duo verio ben o paraya core 2 quad alırım :D
eğer verdiğin paranın hakkını sonuna kadar alabileceğin kaliteli bir laptop istiyorsan toshiba ya bi bak derim.ürün kalitesi ve kullanışlılık üst düzey.
http://www.hiperucuz.com/?urun-d ... F_15_6_CAM_VHP.html
bak bu ürün gzl eger bütçene uygunsa bakmanı tavsiye ederim ama marka isityosan toshibada glz bir ürün hemde perfonmasıda yüksek
http://www.hiperucuz.com/?urun-d ... F_15_6_CAM_VHP.htmlEkran kartı zayıf. Lütfen ama... Yapma böyle.bak bu ürün gzl eger bütçene uygunsa bakmanı tavsiye ederim ama marka isityosan toshibada glz bir ürün hemde perfonmasıda yü
alienware alabilirsiniz. m15x
hocam leptop öneriyoz arkadaşa ""konu başlıgına ekran kartı iyi olan bir leptop arıyom dememişki bende gördüklerimden link atıyorum yanlış mı yaptım ?? yanlış algılama süleyman kardeş
hocam leptop öneriyoz arkadaşa ""konu başlıgına ekran kartı iyi olan bir leptop arıyom dememişki bende gördüklerimden link atıyorum yanlış mı yaptım ?? yanlış algılama süleyman kardeşBütçe için en performanslı modelleri önermen önemli olan. Yoksa önüne gelen linki koymak birşey değil.
ekran kartı, ordaki fiyata çok zayıf kalıyor o laptopta.
ok anladım bundan sonra böle yardımcı olurum arkadaşlara