İyi günler arkadaşlar. Laptop almak istiyorum, bütçem 1300 tl. Laptop ı genel olarak oyun için kullancam.biraz araştırdım ben arkadaşlar bir kaç model arasında kararsız kaldım.
ve N61JA-JX119R N Series ASUS LAPTOP Yukarıdaki laptoplar arasında hangisini önerirsiniz? Ya da önerebileceğiniz başka bir laptop var mı arkadaşlar? Şimdiden teşekkürler.
Laptop önerisi ? Bütçe 1300 tl.
Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler. Exper, casper, samsung, dell gibi markalar düşünmüyorum zaten. Duyduğuma göre asuslarda ısı sorunu diye bişi yokmuş, ayrıca fanları çok sessiz bir şekilde çalışıyormuş. Bunu göz önünde bulundurarak Asusun şu modelini almayı düşünüyorum ->
N61JA-JX119R N SERIES ASUS LAPTOP
Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler. Exper, casper, samsung, dell gibi markalar düşünmüyorum zaten. Duyduğuma göre asuslarda ısı sorunu diye bişi yokmuş, ayrıca fanları çok sessiz bir şekilde çalışıyormuş. Bunu göz önünde bulundurarak Asusun şu modelini almayı düşünüyorum ->Güzel bir model. İstanbul Bilişimde ön sipariş ile 1.144 TL gibi bir fiyatı da oldukça makul...
N61JA-JX119R N SERIES ASUS LAPTOP
cevaplarınız için tşkler, Asus laptop ı bulamadım nette, büyük ihtimalle hariciadam arkadaşımızın öerdiği hp den alacağım.
bu i3 işlemcili yeni kasa hp işini görücektir o fiyat aralığında güzel ürün bence4 GBa kadar DDR3 desteği diyor sitede. Ram i max 4 gb'a kadar mı yükseltebiliyorum ?
ben samsung var dizüstü parçaları kaliteli ancak oldukça fazla ısınma sorunu var bu yüzden tavsiye etmem işlemci sıcaklığı 80 derece oluyor asus al samsung alma sakın samimi olarak söylüyorum alalı 1sene oldu bu arada
Tüm markaları öldürmüşsünüz birşey kalmamış. Exper, Vestel, Casper vs. anlarımda Samsung, Dell ve HP'nin nesi var ? 3-5 kişide sorun vardiye tüm firmaya mal etmişsiniz.
1300 TL biraz yetersiz kalabilir bütçeni 1450-1500 TL yaparsan daha düzgün birşey alırsın.
HP DV6-2145ET var.Hiç ısınnma yok.Millet HPyi kötülemekten başka birşey bilmiyor.Ben 2 aydır kullanıyorum.Hiç sourn çıkmadı.Rahtlıkla GTA 4,Sniper GHOST WARRİOR,CRYSİS ,gibi oyunnları oynuyorum.İstanbul bilişimde 1270e var.Bence HP al