Arkadaşlar merhaba, benzer sorunlara baktım ama yine de yazmak istiyorum sorunumu. Laptop bilgisayarım dün akşam itibariyle şarj olmuyor. Önceden de fişe takılı olmadan çalışmazdı. Şimdi fişe takılı olduğu halde şarjı da dayanmadığı için hemen kapanıyor. Adaptörü birkaç prizde denedim ama sonuç değişmedi. Fişi ilk taktığımda ilk 3-5 dakika öndeki şarj ışığı yanıyor, sonra sönüyor. Ondan sonra zaten birkaç dakikalık zaman var, bilgisayar kapanıyor. Fişin bilgisayara takılı olan uçtaki ışık yanıyor ama öndeki ufak şarj ışığı dediğim gibi bir süre yanıp sonra sönüyor. Sorun nerededir sizce? Adaptörde mi, yoksa pilde mi? Fikirlerinizi bekliyorum, kolay gelsin.
Laptop şarj ışığı yanmıyor, şarj olmuyor
2008 haziranda almıştım. HP marka. AMD işlemcili. ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım.
onu denemedim, akşam deneyip buraya yazarım. pilde sorun varsa pili değiştirmek mi gerekir? tamir şansı var mı şok falan gibi?
arkadaşlar şimdi denedim. pili çıkardım. fişe takılı olarak bilgisayar çalışıyor, kapanmıyor. bu durumda pil ölmüş sanırım. ne yapmam gerekir? yeni bir pil mi alacağım yoksa şok falan olur mu?
tamamdır. ne kadardır acaba pil fiyatları? herhangi bir bilgisayarcıdan alabilir miyim yoksa HP servisinden mi almam gerekir?
evet baktım internetten 100-150 TL civarında ama alıcaz mecbur yapacak bisey yok
arkadaşlar elimde exper bilge ps var
kocaeli belediyesinin dağıttığı 2. seri netbok lar
şarja taktıgımda ışık yanıyordu.tamıre verdıydm sonra şarja taktıgım
ışık yanmıyor bıde şarjı olmuyor ne yapabılırm ?