win 7 yi yükledikten sonra oldu bu sorun,hani başta ilk otomatik yüklenen sürücüler varya işte o zaman ses direk yüklendi ve cızır cızır yapıodu ara ara sonra sürücüyü yüklemeyi denedim bu sefer cızırtı arttı silince minimum cızırtı oluyor.ben bunu tamamiyle yok etmek istiorm cok rahatsız edior,varmı önerisi olan ? sorun donanımsal falanda deil xp de normaldi
Laptop ses sorunu
Laptop markası yokmuwin 7 yi yükledikten sonra oldu bu sorun,hani başta ilk otomatik yüklenen sürücüler varya işte o zaman ses direk yüklendi ve cızır cızır yapıodu ara ara sonra sürücüyü yüklemeyi denedim bu sefer cızırtı arttı silince minimum cızırtı oluyor.ben bunu tamamiyle yok etmek istiorm cok rahatsız edior,varmı önerisi olan ? sorun donanımsal falanda deil xp de
yani bi çözüm bulmam lazım sinir bozuyo bıcır bıcır,hep olmasada bazı seslerde yapıo
bendede oluyordu o sorun fanın içini temizleyince düzeldi :)
neyle temizlememi önerirsiniz,kurutma makinası olmaz dimi,kastedilen elektrikli süpürge falan?
valla ben küöük bir fırçayla temizledim sonrada üstünü mendille silip elektrikli süpürge ile fanın monte edildiği yerin içini temizledim artık sorun yaşamıyorum
alternatif bi fikri olan varmı peki ? bunla ilgili değil sanırsam
Xp de olmuyorsa ve normal koşullar altında format atıktan sornra medana geldiyse ses kartının desteği düşük olabilir.
Drivers nedenli bir hata oluşmuş olabilir. Sonuçta cızırtı donanımın sürekli geçersiz bir kullanımda olduğunu gösteriyor.
xpyemi dön diyorsun yokmu çözümü,ses kartımda realtek ?
arkadaşlar hala yokmu bilen yav?
yenilemekten bıktım,bilen yokmu arkadaşlar?
Ilk olarak 20 kere cözüm yokmu diyecegine ve sorulan soruya Crea hocam diyecegine Crea hangi modeli ve sistem hakkinda tam bilgi verki sorun drivers yada baska sebebmi yardimci olunsun