Kirisute Gomen sormuş:
Yukarıda belirttiğim ACER 5738G markalı laptobu 2 kere kendisini sürekli art arda 3-4 kere resetlediği için garantiye göndermiştim fakat sorunlar azalmadı bunu aksine daha fazla artmaya başladı masaüstündeyken bir oyun oynayıp oyundan çıktıktan sonra hemen kendini resetliyor garantide bios update i yapıldığı söylendi sorun olmaz bidaha dendi ama aynı sorun dediğim gibi artarak devam ediyor ve ben birkez daha göndermek istediğim zaman servise bana 3.gelişinde pc nin garantisi devam etmesine rağmen para alacaklarını söylediler yazılımsal sorun olduğu için ve ben bunu anlayamıyorum madem yazılımsal bi sorun neden bi türlü düzelmiyor bu sorun sizden bana bu konuda yardımcı olmanızı bana yol göstermenizi istiyorum ne yapmalıyım sizce ekstra not olarak Windows Vista Home Premium du benim işletim sistemim acerın kampanyasından yararlanarak Windos 7 Home Premium a geçmiştim.
Cevabnızı bekliyorum şimdiden teşekürler.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
ACER 5738G
512 MB EKRAN KARTI
320 HDD
4GB DDR3 RAM
2.13 GHZ
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US) AppleWebKit/534.10 (KHTML, like Gecko) Chrome/8.0.552.215 Safari/534.10