Arkadaşlar Hp 1144ET modelini kullananınız var mı?
Özellikleri çok güzel fiyatı da normal.
Almayı düşünüyorum kullanıp sorun gören oldu mu?
Ayrıca birde 26 Hazirandan sonra alırsan vista yüklü pc windows 7 ye ücretsiz geçiş yapacaksın deniliyor?
Aklım iyice karıştı kimileri 1 temmuz diyor.
O zaman da kdv indirimi bitiyor.
Ne yapsam nasıl alsam?
Bu arada bu laptopu çok ünlü bir mağzada 2100 civarında gördüm.
Diğer mağazalarda bunu 1800 e kadar gördüm marka model no falan hepsi aynı laptop sizce hangisinden almalıyım.
İsim vermiyorum ancak isim de verebilirim...
Şimdiden teşekkürler...
Laptop Tavsiye HP DV6-1144ET Kullananlar..
hp alma pahalı ve ilerde sorun çıkarır. 1600 tl den fazla ödeme kısaca zarar bunun üstü
Bu kanıya nerden vardınız?
Kullanıp bu laptopu sorun yaşayan oldu mu?
Yada yaşanan sorunlar neler?
Gayet güzel bilgisayar. Sorun çıkarır mı, birşey diyemem ama sanmıyorum. Aynı modeli en ucuz nerede bulursanız oradan alın. Garanti gibi konularda mağaza değil muhatabınız, üretici firma. O yüzden fark etmez nereden aldığınız. Windows 7'ye ücretsiz yükseltme 26 Haziran diye hatırlıyorum. Microsoft müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz emin olmak için. Biraz daha ekleyip bence şunu alın:
Ayrıca eylül gibi yeni modellerin piyasaya sürüleceği söyleniyor. Bu da önceki modellerin fiyatını düşürür. Ya da aynı fiyata daha iyisini alırsın. HPde sorun olacağını zannetmem. Acer desen belki...
sanırım ötv indirimi 30 eylüle kadar uzamış doğru mu?
Evet doğru ama şu windows 7 olayını öğrenmek istiyorum bende bu süre aralığında bu laptopu almak istiyorum eğer bu süre zarfında windows 7 yüklü gelecekse tabiki mantıken windows 7'yi beklerim ama kesin bir tarih varmı?
orhan6894Evet doğru ama şu windows 7 olayını öğrenmek istiyorum bende bu süre aralığında bu laptopu almak istiyorum eğer bu süre zarfında windows 7 yüklü gelecekse tabiki mantıken windows 7'yi beklerim ama kesin bir tarih varmı?Herhalde Windows 7 yüklü sistemleri iki-üç ay içinde görmeye başlarız. Fakat 26 Haziran'dan sonra alınacak Vista yüklü bilgisayarlarda, ücretsiz Windows 7'ye geçiş yapabileceksiniz. Ona göre, 26 Haziran sonrası Vista yüklü bir alet alabilirsiniz...
Bu ürün şu anda en ucuz sadecenotebook'ta mı?
orhan6894Bu ürün şu anda en ucuz sadecenotebook'ta mı?En uygun fiyata nerede bilmiyorum ama bakın mağazalara tek tek...
Ben 1 hafta önce 1GB paylaşımsız ekran kartı olanı aldım performans çok güzel light scribe özelliği çok hoş ama şu an değişim için gönderdim başka bilgisayar alıcam çünkü inanılmaz dercede ısınıyo dizüstü bilgisayar ama dize alamıyosun yakıyo bide ısınan taraftaki tuşlar şişti resmen baloncuk şeklini aldı tahminimce ısıdan dolayı alttaki plastik genleşti Samsungun bi bilgisayarı çıkmış led(çok ince) bilgisayar sadece 2 kilo ve çift çekirdek 2.2 işlemcili 4GB ramli ati hd 1GB paylaşımsız ekran kartlı canavar gibi bi laptop ben hpyi 1760 tlye aldım bu samsung 1411tl değişimini yapıp kalanıylada harici harddisk almayı düşünüyorum daha yeni goldda baktım o hp 2113 tl teknosada uygun bulunduğunuz byerde exxtra teknosa varsa bi uğrayın derim