http://www.vatanbilgisayar.com/p ... 96mb-320gb-dvdrw-15,6-1024mb-gt240-bt-cm-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=40861
arkadaşlar yukarıdaki link deki laptop nasıl hangi oyunlar oynanaılır
GTA IV PES 2010 FIFA 09 gibi oyunlar oynanırmı
http://www.vatanbilgisayar.com/p ... 96mb-320gb-dvdrw-15,6-1024mb-gt240-bt-cm-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=40861
arkadaşlar yukarıdaki link deki laptop nasıl hangi oyunlar oynanaılır
GTA IV PES 2010 FIFA 09 gibi oyunlar oynanırmı
eğer bulabiliyorsan acer aspire 6930 g serisinde seçim yap.başkada tanımam hem fiyat hem performans açısından harika cihazlar.şuan ben kullanıyorum toshiba olsun sony olsun eline su dökemez.çok
Yukarıdaki resimdeki nasıl hangi oyunlar oynanır
pc hızlımıdır
Evet gayet güzel makina medıum hatta bazılarını high ta bile oynarsın oyununa göre
ben PES 2010 u High detay da oynayabilirmiyim
GTA IV de orta yada düşük ayarda oynanırmı
ben acer 6930 gde gta da 4 de oyandım.resident evili bitirdim dark sectör oyununu bitirdim crysis warheadı bitirdim.bütün hepsini sorunsuz oynuyorum.aver 6930 g
Acer Aspire 6930G-664G50MN BENİM KULLANDIĞIM ÜRÜN BU.ÇOK KİŞİYE TAVSİYE ETTİM VE HERKESTE MEMNUN KALDI.FİYATIYLA ÖZELLİKLERİYLE ALINABİLECEK EN GÜZEL ÜRÜN.AYNI ÖZELLİKTE BİR SONY 600 YTL FARK KOYMUŞ
eğer bulabiliyorsan acer aspire 6930 g serisinde seçim yap.başkada tanımam hem fiyat hem performans açısından harika cihazlar.şuan ben kullanıyorum toshiba olsun sony olsun eline su dökemez.çok
Ammada Yaptın Ha! :) Hadi Toshiba Neysede Ki Ynede Olmaz, Acer'i Sony'le Kıyaslaman Küfreder Gibi Bi Durum Oluyo :))
Ben Casper'den Agzı yanmış Biriyim.! Özelliklede Notebook'undan.. Markası Casper Olmasında.. Ne Alıyosan Al Derim.!
SONY NİN TELEVİZYONUNU GÖRDÜM BEN HER ÜRÜNÜ GÜZEL DİYE BİŞE YOK.SONYNİN ADI VAR DİYE.SNİ CASPER YAKMIŞSA BENİ DE SONY ÇOK YAKMIŞ.EN ÇOK SONY ÜRÜN KULLANAN BENİM.EVDEKİ HERŞEY HEMEN HEMEN SONY İDİ.ÇOĞUNU ZARARINA SATTIM PANTOLONUMUN ÜSTÜNDE BİLE SONY YAZIYOR AMA İCRAAT YOK...
Acer Aspire 6930G-664G50MN BENİM KULLANDIĞIM ÜRÜN BU.ÇOK KİŞİYE TAVSİYE ETTİM VE HERKESTE MEMNUN KALDI.FİYATIYLA ÖZELLİKLERİYLE ALINABİLECEK EN GÜZEL ÜRÜN.AYNI ÖZELLİKTE BİR SONY 600 YTL FARK KOYMUŞİyi, güzel de, biraz eskide kalmış artık bu cihaz. Şu an bakılan modellerle pek kıyaslanmaz...