Beyler öncelikle foruma yeni geldim ve sormak istediğim birşey var.
Sistemim hp pavilion dv6000;
intel core 2 duo t7250 2,00 ghz
nVidia 8400m gs 128 mb
4,00 gb rem
ve yaklaşık 29 gb boş alanım var.
Bu CoD: Black Ops'u minimumda kasmadan açarmı ? Acil dedim çünki bu akşam gitmem lazım. Şehir dışına çıkacağım. Lütfen yardım edin.
Minimum'da kasmadan oynarmıyım ? o bile yeter lütfen yardım.
Laptop'um Black Ops kaldırır mı ? Acil !
Orijinal alacağım beyler, %100 emin bir yorum yaparsanız çok sevinirim, sonuçta 120 lira yı çöpe atmayayım.
Ben birilerinden yorum istiyorum arkadaşım. Öyle sitelere güvenesim gelmiyor.
Yokmu söyleyecek biri ?
Kasma olmaz değilmi kardeşim ? rahat açarmıyım ?
dedimya düşük ayarda 1024*de lowda
Allah razı olsun kardeşim. Şimdi alıyorum. Çok sağol vakit ayırıp mesaj gönderdiğin için.
Yüreğime su serptin resmen , rahatladım.
rica ederim iyi eğlenceler.
Abi seni üzmek istemem ama oyunaççak laptop 3milyarküsür loptoplar oyun konusunda iyi değil şöyle açabilir 640x480.antilasingkapalı shadowskapalı kalitelow detay virtual vysnc kapalı bu ayarlarda zorda olsa oynatabilir benim arkadaşta laptop var quad işlemci 4gbram1gb ati128bit ekran kartı var obile bişey oynıyamıyor oyun oynamak istiyorsan masaüstü bende nvidia9800gt256bit var benim bile kaldırırmı acaba diye şüphelerim var senin her şeyin yetse ekran kartı düşük o oyun için bence alma birinden ödünç alıp dene sonra karar ver benim fikrim budur saygılar
Arkadaşım bende xbox360 sürümü var oyunun. Ama pc zevki farklı diye riske girip oyunu pc me aldım. Ve işe bak ki laptoplarımız aynı. Bütün ayarlar low dayken çok ufak kasmalarla oynayabilirsin.
Fakat yinede oyunu masaüstü ve ya , ps3/xbox ta oynamanı öneririm.
abi laptopta oyunmu oynanır laptoplar oyun kaldırmıyor bırak high detayı lowda açarsa ilahi bişey olur
oki çok eziklemişsin laptopları ha :D o kadarda değil ama bu laptop low da oynar ancak.valla okadar bende laptop alcaktım herkes bunu söylüyor pcciler bile bence 2500-3000arası bişey anca oyunları iyi oynatır çok araştırdım benim arkadaş aldı 1.700e bi halt açmıyor bırak codyi7yi 4de bile oyyy beliiim diyor makina bence laptob program ve internet için felan kullanılırsa işe yarar oyun için dersen takarsın oyyy beliiim der kaykılır benim fikrim budur.bide takıyonuz son ssitem oynunu laptoba yazık açcam diye hııııh hıııııh zorluyo sonra heiiiiiy diyip kaykılıyor beli ikiye ayrılıyor zavallılarınSon Düzenleme: okikurtt ~ 01 Aralık 2010 17:41
okikurtt senin laptoplar hakkında ne düşündüğünü soran yok sanıyorum. oyun hakkında ki göşünü aldım, ve sağol. Ama herkes senin kadar zengin olup son güç masaüstü sistem kuramıyor.
Alien_fx arkadaşım, laptop aynı imiş ikimizin. İçim rahatladı. Ne yazık ki ps3 veya xbox'um yok. Ama pc versiyonunu dün alamadım ama yorumları bir daha okuyup oyunu aldım. Bazı detayları kapatıp çözünürlüğü iyice kıstım. Hala kasmalar oluyor ve atmosferi hissedemiyorum dolayısıyla. Ama oynuyorum iyi-kötü.
Sağolun hepiniz.
benim pc son sistem değilki intel pentium dual core 2.70 2mb ram 2gb ekran kartı 1gb nvidia 9800gt256bit oyunu açmana sevindim dediğim ayarlara getirirsen biraz daha hızlanır özellikle wait for vsyncyi kapat benim amacım laptopları kötülemek değil sen kaldırırmı diye sormuşsun bende düşüncelerimi yazdım kızmana ne gerek var anlamadım ben yardımcı olmaya çalışıyorum..ha bide ekran yenileme sıklığın 60 hzse 75yap dahada hızlanır
valla okadar bende laptop alcaktım herkes bunu söylüyor pcciler bile bence 2500-3000arası bişey anca oyunları iyi oynatır çok araştırdım benim arkadaş aldı 1.700e bi halt açmıyor bırak codyi7yi 4de bile oyyy beliiim diyor makina bence laptob program ve internet için felan kullanılırsa işe yarar oyun için dersen takarsın oyyy beliiim der kaykılır benim fikrim budur.bide takıyonuz son ssitem oynunu laptoba yazık açcam diye hııııh hıııııh zorluyo sonra heiiiiiy diyip kaykılıyor beli ikiye ayrılıyor zavallılarıFiyat değil sistem parçaları önemli.
1700 liraya cod7 bile rahat açan bir çok oyun bilgisayarı var. Onu geçersek 2500-3000 tl ye sadece oyun için bilgisayar almak yerine bir playstation3 alırım.
Bilgisayarı sadece oyun için almakta yanlış zaten. Bende bu yüzden dv6000 aldım. Oyun oynayacaksanız ucuza internet marketlerinden alın bir xbox/ps3.
Herneyse. LonebOy arkadaşım oyunun çalışdığına sevindim. Zaten aynı olay bendede meydana geldi. Bu yüzden xbox'ta açıyorum black ops'u.
Size iyi oyunlar arkadaşım.Son Düzenleme: alien_fx ~ 01 Aralık 2010 18:12
nesi saçma kardeşim bir sürü insanın deneyimi var benim ne kadr araştırdığımı bilsen laptopların oyunlarda 2500den aşşağı açması zor bunu ben değil bilgisayar mühendisleri söylüyor ne çok biliyonuz her şeyi bilgisayarda oyun oynamak daha zevkli birinin yorumuna saçma dedmeden önce iyi araştır uğraştığım oyunları yazsam ansiklopedi olurdu bende senin yorumun için saçma diyorum ben iki milyar play station alana kadar bir pc toplarım codyi bi tarafıyla kaldırır bana pcyi öğretmeye kalkma
Alienware ve ya Monster marka yerine 512 mb olan bir hp laptop rahat bir oyunu açar fiyatıda internette 1500'ü aşmayan laptoplar bulabilirsiniz. Polemik yaratmayalım şimdi.
Son sürat i7 mobile işlemcil 1500$'lık bir alienware laptop yerine basit bir hp de oyun çalıştırır. Ama dediğim gibi oyun için laptop almak çok saçma bir teori.
bizde işin özetinde onu diyoruz polemik felan yok toshiba intel qud 3.2işlemci 4gbram 1700tl böyle laptoba taktık oynatmıyor kaçtane pcciye sordum hepsi aynı fikirde bizzat kendim denedim gta4ü taktık yerinden oynamıyor ben kendi deneyimlerimi yazıyorum oyun için laptop senin dediğin gibi saçma ama olucaksa 2000tlden düşük olmamalı abi tekrarlıyorum bu sade benim fikrim değil kaçtane pc mühendisine sordum bunların şirketinde çalışan birisi var ona sordum kendim denedim benim fikrim bu ben senin fikrine saygı gösteriyorum sende benimkine gösterirsen sevinirim
Saygım sonsuz fikirlere. Haklısın zaten. Düzgün bir bilgisayar 2000 tl aşağısından olmaz.
Sadece oyun için pc almanın yersiz olduğunu söylemeye çalışıyorum.
katılılıyorum oyunları takip etmeye kalktınmı hersene pc toplatır durursun o yüzden orta düzey bişey toplatıp keyfine bakıcan teknolojiye yetişmeye çalışırsak ayvayı yemişiz abd ekonomisine fazla desteğe gerek yok sana yüzde yüz katılıyorum oyun için pc çok topladım şu anki sitemim her oyunu açıyor ama 1sene sonra eskiyecek quad alayım dedim 313tl çok pahalllı amd öneriyolar 512tl çok uçuk fiyatlar en iyisi bi ton para vermicen nasılsa1sene sonra en iyiside eskiyor bi oyun çıkarıyolar ona görede bi parça senin pc fosluyo tabi teknoloji çita biz tospağa kaldık yakalamak mümkün değil ... saygılar