arkadaşlar bana bir yardımcı olun lütfen... laptop öyle bir ısınıyor ki anlatamam. elim yanıyo resmen. fan sol tarafta elimi oraya götürdüğümde acayip bir sıcaklık vuruyo. bana nolur bir yardım edin. bazen kasılmanında ötesi olabiliyo saatlerce donuyo. sadece pili cıkardıgım zaman kapatabiliyorum. 1de hotmail sayfasına girdiğimde (((Bu sayfadaki bir betik meşgul ya da artık yanıt vermiyor olabilir. İsterseniz betiği şimdi durdurabilir, isterseniz sürecin tamamlanmasını görmek için bekleyebilirsiniz.)))) yazısı cıkıyo. hiç anlamış değilim :S:S
laptop'umun üstüne çay koysanız demlenir!!
öncelikli olarak laptopu sökecek bilgiye sahip misin bilmiyorum.Sonra sökemezsen sorumluluk almayayım.Sökebilirsen işlemciye giden bütün hava kanallarını temizle ve hatta genel olarakta bir temizlik yap.İşlemciyi soğutan fanın altındaki işlemciye temas eden şeyi iyice temizledikten sonra arada varsa macunu yenile yoksa bir miktar macun sür ve temas ettiğinden emin ol.laptopu kapattıktan sonra muhtemelen artık göreceksin ama bu durum yine devam ediyorsa windowsta arka planda işlemciyi fuzuli yere yoran bir uygulama veya virüs olabilir bunu kontrol et.öncelikli olarak bu işlemleri yap ardından düzelmezse diğer olasılıklara bakmak gerekir.kolay gelsin.
arkadasım daha önce sökmeyi denedim. fakat cd surucusunun oldugu taraftan ayıramadım. fazlada zorlamak istemedim (kırmamak için). virüs konusundada şunu söyleyim daha önce avast professional yüklüydü. en son format attıgımdada (6ay önce) avira antivir personal ' ı yükledim. sana çalışan veya yüklü olan programları saysam tekrar yardımcı olabilirmisin??
arkadasım daha önce sökmeyi denedim. fakat cd surucusunun oldugu taraftan ayıramadım. fazlada zorlamak istemedim (kırmamak için). virüs konusundada şunu söyleyim daha önce avast professional yüklüydü. en son format attıgımdada (6ay önce) avira antivir personal ' ı yükledim. sana çalışan veya yüklü olan programları saysam tekrar yardımcı olabilirmisin??ya sistem sorun değil ona gerekirse format atılabilir ama kasayı sökme konusunda bilen biriyle sökersen daha iyi olur.burdan anlatmak zor oluyor :)
youtube'a gir belki nasıl açabileceğine dair video bulabilirsin. Muhtemelen ekran kartın çok tozlandığından dolayı ısınıyor olabilir. Servisine temizletsen daha iyi olur.
bu laptop u olanlara cok üzülüyorum dogrusu o kadar para ver 2 senede milatlık bi laptop un olsun üstüne oyun oynuyama ve bitmeyen sorunlar ısı sık sık bozulmalar vs vs
mesir macunu sür kardeş. işlemcin kuvvetlenir ellaam.ben arada kapadıp süpürgeyle çekıyorum temız format at benım makıne antıka degerınde 5 yıllık
p4 2.66 işlemcı
512 rem
64 ati redeon 9000 ekran kartıcanavar gıbı ama ışte benım avantaj fan bölümünü istedıgımde tornavıda ile acabılmem temızlemem
çayıda ilk defa duyuyorum, ne bilim arkadaş eskiden yumurta koysan pişer derlerdi çay nerden çıktı allah aşkına.. ha bu arada servise bi götür olmazsa mutfağa koyuverirsin artık. biraz pahalı gibi oldu ama yeni çaycın, inş. işini görür
tozlanmıştır zaten masaüstü pc ler bileayda bir temizlik yapılması lazım
Arkadaşım hiç o kadar kasma direkt bir bilgisayarcıya git anlat durumu o açsın sana hatta açarken izle de sen konunun ehli ol daha sonra kendin yaparsın işlemleri. Olur olmadık bir yere elinle değmen ya da elektrnik birşeye zarar vermen daha pahalı mâl olacaktır emin ol. E sen pc açılmıyor diyorsuun youtube dan açılımını o pc de izlemen imkansız. Ya da altına sağlam bir fan al. Saygılarımla.
bi laptop soğutucu al.. ama o plastik olanlardan değil mesela Zalmanın güzel çift fanlı Alüminyumdan yapılmış bi modeli vardı..o güzel ve işini görür...bilmiyorsanda kasayı açma sonra toplayamazsın elinde kalır...
durum anlasıldı :D 1b*ka elimi sürmeden hemen servise gidip temizletcm hem soğutucu alcm. iş garanti olsun. olmazsada yeni çaycı 200tlden satışa sunulur :D