Laptop ve masaüstü arasında ağ kurup oyun oynamak

levent_kewell
21-01-2012, 18:05   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj

Arkadaşlar sorunum ;
İki adet bilgisayar var biri dell markalı laptop ( windows 7 )
diğeri casper masaüstü (xp)
masaüstü ethernet kablosu ile nete bağlı laptop ise kablosuz ile aynı modemden interneti almakta
sizden isteğm lütfen bu iki bilgisayar arasında nasıl ağ kurup neef for speed  -- fif pes gibi oyunları netcafelerdeki gibi oynamak istiyorum sormadığım bakmadığım site kalmadı lütfen açıklayıcı şekilde anlatırmısınz
teşekkürler

Kapalı Hesap (186082)
21-01-2012, 18:46   |  #2  
Kapalı Hesap
1,770 mesaj

Dostum benim 2 bilgisayarım var. Biri laptop biri masaüstü 
Laptop wirelessla bağlanıyor masaüstü kabloyla. Ama ikiside windows 7.

Masaüstünden ağ ve paylaşım merkezine girip ev grubuna tıklayıp ev grubu kurdum. Laptoptanda katıldım. Laptopta kuramıyorum cünkü win 7 starter. home basic ve starter kuramıyordu sadece katılabiliyordu bildiğim kadarıyla. Neyse böylece veri alışverişi yapabiliyorum modem üzerinden. internet cafelerdeki gibi. Oyunda LAN oyununu hic denemedim bilmiyorum.

Ama şöyle bişey var biri xp biri 7 ise olmaz bu iş diye biliyorum. XPyi 7 yap driverları uygunsa ve sistem iyiyse.

Kapalı Hesap (128169)
21-01-2012, 19:22   |  #3  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 40
2,851 mesaj

İkisinide aynı modeme bağladıktan sonra Çalışma Alanı isimlerini Aynı yap Ardından Ev Ağı kur. Olmalıdır.

mehmet_celik
21-01-2012, 20:21   |  #4  
Taze Üye
2 mesaj

dostum benim bir tane kaplo var bağlantı kablosu laptop var windows 7 masaüstü xp nasıl bağlantı kurabilirim hiç bir fikrim yok yardımcı olur musun

inflamesc
21-01-2012, 23:47   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
163 mesaj

@jenledger kardeşim bende win 7 ultimate var masaustu ve laptop masaustu kablo ile bağlı laptop wireless ile ancak bir oyun setup ını laptopdan masaustune aktaramadım ve bu ev ağınıda görmüyorlar yani masaustunede ev ağı oluşturuyorum laptop bunu görmüyor ne yapabılırım ?

levent_kewell
22-01-2012, 18:32   |  #6  
OP Taze Üye
7 mesaj

arkadaşlar o paylaşm bağlantısını yaptım counter strike ..... need for speed gbi oyunları nasıl oynarım iki kişilik internet kafelerdeki gibi ?