Merhaba, ben laptopun durduğu masaya laptopun hemen yanına su döktüm dolayısıyla laptopa da gitti hemen fişinden çıkarttım şu an kurumasını bekliyorum, açmıyorum başka ne yapmam gerekir bu konuda bilgili değilim laptopu alalı bir ay olmadı bozulmasını istemiyorum yarın servisine mi götürmeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Laptopa su dökülmesi.
Panik yapma... kolay kolay bir şey olmaz. Bataryayı da çıkar düz bir zemine koy ve huzur içinde uyu. Bilgisayarı tepside çay taşır gibi taşı, sırtüstü veya yan çevirme. Öğlen veya akşam güzel bir oyun açarsın yarım saat sonra bilgisayarın kupkuru olur. Servise gidersen hemen garanti iptal olur.
Anlıyorsan alt kapakları açabilirsin ama elin yatkın değilse boşver, dediğimi yap dursun bir kenarda.
Tamam düz bir şekilde tutuyorum servise götürmem. Zaten su döküldüğü anda bütün düşünme yetimi kaybetmiş bi şekilde fişini çıkardım bataryası takılı değildi fişe takılıydı onu da çıkardım sildim kuruladım balkona koydum. Kapakları açarım masaüstü bilgisayarda herşeyi yapıyorum ama laptop hiç açmadım riske atmak istemiyorum kurusun akşam çalıştırır bi bakarım. Teşekkürler rahatlattığın için.:)
Benim laptopun klavyesine de yoort dökülmüştü.
Kapatıp tüm tuşları çıkartarak sildim şimdi tertemiz oldu. Üstelik tuşlar daha iyi çalışıyo nedense...:D
Benim laptopun klavyesine de yoort dökülmüştü.kalsiyum yaramıştır:D
Kapatıp tüm tuşları çıkartarak sildim şimdi tertemiz oldu. Üstelik tuşlar daha iyi çalışıyo nedense...:
sende üzlme kardeş bizm arkadaşınkine cola döktük böyle yapış yapış oldu sonra suyla yıkadık.tertemiz oldu.hala çalışyordu.(NOT: laptop zaten eskiydi yenisini alcaktı kaybetcek bişeyi yoktu yani siz yapamyın)