Herkese selam laptop ıcın laptopun altına konulan fanlı sogutmalardan arıyorum ama acıkcası oyun konusunda etkili olucak bir sogutucuya bakıyorum piyasada sogutucular bulunmakta ama cogu performans amaclı olmayıp sesi azaltmaya yarayan ürünler herhangi tavsiyeniz ya da kullandığınız bir model var mı
Laptoplarda harici soğutmalar
Bak bunlar zalman marka soğutucular.Perfonamansları ve sesleri hakkında pek bir bilgim yok ama bu linkten bilgiler edinebilirsin(zalman markasına güvenebilirsin fiyatları biraz yüksek olabilir ama perfonmans olarak sana döncektir)
http://www.ucuzu.com/sogutma-c3094/80-zalman.html
İnternettenn ve hepsiburada.com dan kredi kartıyla alışveriş yapıyorsan bu linkteki makina hem ucuz hemde çok şık anlattığına ve görünümüne göre perfonmanslı(zalman in 5/1 kadar ucuz )
aslında fiyat ıcın 100 tlye kadar dusunmustum yanı uygun gibi olmadı biraz da etrafta bilgisayarcılarda sorusturucam ama ozellıklerine gore guzel bir urune benzıyor thermaltake opsiyon olarak dusundum bir de ama tabi yanı sonucta kullanan bir arkım olmadıgından belki kullananlardan yorumda gelir dedim.cok sağol bu arada tamamen unutmusum senın markayı yanı bu da alınabilicek birsey
herkes sanırım benım sormamı beklıyormus:)
kardesım kasa olarak thermaltake aldı yanlıs hatırlamıyorsam 5 tane sogutucu vardı kasanın ıcınde pek bir sorun yasamadı ama tabi işlemciyi zalmanla sogutuyordu:D