beyler yazın çalışıcam ve güzel bi bilgisayar alıcam sizce en ucuzu en kullanışlısı en iyisi hangisi? alırken nelere dikkat etmeliyim? şimdiden bilgim olsun yorumlarınızı bekliyorum
Laptop/Notebook Yardım
Öncelikle bu bilgisayarı ne için kullanacaksın , onları belirle. Hiç kullanmayacağın bir özelliğe para vermek akıllıca olmaz. Güncel dizüstüleri sürekli takip et. Oyun oynayacaksan işlemci, bellek ve ekran kartı önemli bileşenler. Bir de işin fiyat kısmı var ki , çalışarak alacağım diyorsun , alın terinle kazanığın parayı akıllıca kullanmak gerek. Fiyat / Performans oranı iyi olan modelleri tercih et. Yani aynı donanıma sahip iki üründen daha ucuzunu al ya da aynı fiyata sahip iki üründen donanım performansı daha iyi olanı al. Markaya para verme , performansa para ver kısacası. En özetle ince ele sık doku, piyasayı takip et.
kardeş ben bunları biliyorum ama takip edemiyorum size danışmak istedim zaten benim bir bilgim yok olsa açmazdım zaten bu konuyu
ama yinede ty yardımcı olmaya çalıştın
Sen hangi konuda danışmanlık istiyorsun?
Yazın çalışıcam derken , bu yaz bitti, önümüzdeki yazı kastediyorsun herhalde. En iyisi sen bilgisayar alacakken bir mesaj daha at. Bilgisayar almak için uzun vadede önerilerimiz pek işe yaramaz.
en fazla 1000-1200 en fazla ama:D
SUAN ALCAK OLSAN PACKARD BELL TJ65-DT-005TK ALABILECEGIN EN IYI FIYAT OZELLIKTE NOTEBOOK OLUR AMA SEN ALANA KADAR DEGISIR
İşlemci Türü Core 2 Duo T6600 2.2 Ghz - 2 Mb
Bellek 3072 Mb
Ekran Kartı Nvidia GeForce G240 - 1 Gb
Sabit Disk 320 Gb
Fiyatı 1150TL