Laptopta internete Bağlanamıyorum yarım lütfen

ikho
15-04-2009, 20:40   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

arkadaslar ben yurdun kablosoz baglantısını kullanan bir öğrenciyim şifreli bir baglantı..biraz önce kendi pcimden denedim girmeyi şifreyide girdim ama sorun çıkarıyor aynı sifreyle baska bilgisayardan baglanıyorum ama benm pc açmıyor sorunu tanımla falan diorum bişi bulmuyor..
wirelessta bir ağa baglan diorum ve yurdun netinin adına sağ tıklayıp özelliklerden şifreyi giriyorum tamm diyim baglan diyorum ama baglanmıyor ne yapmam gerekir..bir kac defa daha yapmıstı bunu pc yeni ayrıca
wEp şifreleme sistemi kullanıyor yurt
bir bilgisi olan paylasırsa sevinirim

ikho
15-04-2009, 20:57   |  #2  
OP Taze Üye
2 mesaj

bii ayarıyla mı oynadım acaba acil yardım lazım ödevim var yarına bildikleriniz paylasırsanız sevinirim:(

OnlyMann
15-04-2009, 21:10   |  #3  
OnlyMann avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
2,779 mesaj

muhtemelen şifre ile ilgili sorun yaşıyorsunuz. bunu düzeltmek sorun olabilir. kısa ve hızlı bir şekilde kablosuz ağı silip yeniden doğru şifre ile kablosuz ağ
oluşturmak olacaktır.

Bu arada şifrelerde büyük/küçük harf olayına dikkat etmek gerekir. bunu göz önünde bulundurarak deneyiniz.

Makinanızda güvenlik duvarı kurulu ise önce onu devre dışı bırakıp bağlanmayı deneyiniz.

mooniron
21-04-2009, 20:23   |  #4  
Yıllanmış Üye
174 mesaj

yurdun ana makinede eğer sizin ip numaranızı kaydetmemişlerse bağlantınıza izin vermeyebilir. böyle bir uygulama vardı sanırım. yine ana makineyi yönetenle bağlantı kurun derim