Laptopta Xp yükleyemiyorum

HectooR
22-06-2008, 13:53   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
29 mesaj

Arkadaşlar merhabalar bende Sony Vaio VGN-FZ21M var ben bu laptopta bi bilgisayarcıya güç bela xp ye çevirtmiştim.Ama kurarken çok sayıda dll. wav. gibi dosyalar cd'nin çizik olması nedeniyle okunamadan kurulmuştu.Ben bu xp den hiç memnun değilim.Bilgisayarcıya gidince tekrar yapması için çok erteliyor.Ayrıca tekrar 50-60 ytl vermek istemiyorum.Bu konuda sizden yardım isteyeceğim.
Şimdi gelelim konuma;1.Sayfada dediğiniz gibi nLite'ı kurdum,Xp yi kopyaladım,Sata driverları Xp ye entegre ettim.
Fakat bilgisayara kurmaya çalıştığımda hani "Cd'den önyükleme için bir tuşa basın" bölümü geçince kur dosyalarını kopyalarken mavi ekran olmadan bilgisayar yeniden başlıyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Ayrıca biosumda (Phoenix TrustedCore) satayı kapatmaya çalıştığımda onunla ilgili bir bölüm yok ve giremiyorum doğal olarak.
Bana bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler...

ersans
23-06-2008, 00:03   |  #2  
Yıllanmış Üye
235 mesaj

dll dosyalarını okuyamazsa xp kurulmazki zaten sistem temelleri dll ve cab dosyalarından oluşur ve bişi sorcam kurulum için adam senden 50 ytl mi aldı aldıysa çok almış en en en fazla 20ytl

ersans
23-06-2008, 00:04   |  #3  
Yıllanmış Üye
235 mesaj

biosun ilk açılış önceliği cd ye verilimi

HectooR
23-06-2008, 00:14   |  #4  
OP Yeni Üye
29 mesaj

ArkadaŞlar Problemİ ÇÖzdÜm Xp YÜklenİyor RahatÇa.nasil ÇÖzdÜĞÜmÜ De SÖyleyeyİm Neden Oldu Bİlmİyorum Fakat Sp1 YÜklÜ Bİr Wİndowsa Entegre EttİĞİmde Oldu.yardim Eden Herkese Yardimlari İÇİn Çok TeŞekkÜr Edİyorum.İyİ Forumlar