Arkadaslar laptop acer v3 571g 9686 pc de recovery mode silinmiş, recovery mode yi geri yükleme gibi bir şans varmıdır,
interntte az araştırma yaptım bulamadım,
Arkadaslar laptop acer v3 571g 9686 pc de recovery mode silinmiş, recovery mode yi geri yükleme gibi bir şans varmıdır,
interntte az araştırma yaptım bulamadım,
kardes acer in kkendi sitesinde e recovery dıye bir cd si var ürünün seri nosunu yazıyorsun ona uygun recovery cıkıyor 19.9 $ yazıyor acaba bızım bahsettıgımız recovery o mu ? çünkü orjınal aldıgım wın8 de surucu hataları verıyor pc servıs rocovery modda hıbır hata vermez dedı ve servıase verdım bilmiyorum onlar gerı yuklermı recovery mode yı
Teşekkür ederim.
Bu hizmeti Türkiye sayfasında bulamadım Türkiyeyi kapsadığından eminmisin?
onu bilmiyorum yurt dısı sorun olmaz tanıdıklar vasıtası ile getirtirim ben, Türkiye yi kapsıyormu bilmiyorum araştırmak lazım, ama bahsettıgımız recovery nın cd versiyonu herhalde yanılmıyorsam doğrumudur
onu bilmiyorum yurt dısı sorun olmaz tanıdıklar vasıtası ile getirtirim ben, Türkiye yi kapsıyormu bilmiyorum araştırmak lazım, ama bahsettıgımız recovery nın cd versiyonu herhalde yanılmıyorsam doğGetirtirsinde içinden çıkan yazılım türkiye uyumlu çıkmayabilir bazı lisanslar sadece Dünya'nın belirli bölgelerinden etkinleştirilebilir ve sadece o lisans'ı destekleyen dvd ile doğru kurulum yapar.Sayfa hakkında yorum yapamıyorum çünkü ingilizcem çok iyi değil kusura bakma yanlış yönlendirmek istemiyorum.
Son Düzenleme: padisah ~ 07 Eylül 2013 16:06
kurulum yapsın sorun değil kardeş dil yüklenir olmadı bendeki win8 serialı var orjınal almıstım onu gırerım maksat teknık servısın dedıgı olayı merkımdan yanı çözülecekse razıyım ben, bana en fazla 50-75 tl gıbı bır masrafı olacak, recovery herseyı kendı yaptıgından ıstıyorum ben orjınal wındows ıle yukleme yaptım tum drıverler guncel yuklenmeyen drıverde yok pc hata verıyordu, servis kendı recovery sı ıle yuklersenız sorun olmaz dedı merak ettım eger olamayaksa öyle bır sorunum getırtırım, yada laptopta teknık hata var bllı degıl servıste laptop gelınce recovery yuklmıslermı bakarm,
yınede tsekkurler,
kurulum yapsın sorun değil kardeş dil yüklenir olmadı bendeki win8 serialı var orjınal almıstım onu gırerım maksat teknık servısın dedıgı olayı merkımdan yanı çözülecekse razıyım ben, bana en fazla 50-75 tl gıbı bır masrafı olacak, recovery herseyı kendı yaptıgından ıstıyorum ben orjınal wındows ıle yukleme yaptım tum drıverler guncel yuklenmeyen drıverde yok pc hata verıyordu, servis kendı recovery sı ıle yuklersenız sorun olmaz dedı merak ettım eger olamayaksa öyle bır sorunum getırtırım, yada laptopta teknık hata var bllı degıl servıste laptop gelınce recovery yuklmıslermı bakarm,Dil yüklersinde lisans sıkıntı olur etkinleşmez recovery discler normal windows yükleme disclerinden farklı çalışırlar acerin kendi servisine verdiysen olar zaten recovery partition'u tekrar yükleyebilirler sonra yüklü olandan dvd'ye yazdırırsın.yınede tsekkurler,
Herşeyin kurulu gelmesi için istiyorsan istediğin şekilde bilgisayarı kurup acronis true image veya norton ghost ile sistemin yedeğini alırsın sonra aynene recovery gibi yedekten sistemi geri yükleresin.
NOT:Programları cracklı kullanma.Birde meraktan soruyorum neden recovery partition'u sildin?
Kolaygelsin.
Son Düzenleme: padisah ~ 07 Eylül 2013 21:59
kardes laptop bana gelınce sadece c surucusu var ve recovery mode yoktu, normalde dıger sıstemımde ayrı bır surucu ve adı reovery dı
bunda yoktu malesef
sıfırdı da babam ıs geregı sırkete goturdu laptopu 1 ay kadar pc ye kitlemiş oda şirketin pc teknik desteği var onalra format attırmış dolayısıyla hersey sılıktı bana gelınce,
Teknik servis yüzünden recovery silindiyse garantiyi iptal edebilirler acer müşteri hizmetlerini ara sana yetkili servisin adresini versin laptop'u oraya götürürsen recovey partition'u para karşılığı yüklerler. Bence sen servisten sonra ilk fırsatında revcovery dvdsi hazırla bir daha böyle derdin olmasın.
laptop serviste zaten ekran kartı sorunu da vardı verdım seervise elimde servis kagııd var garanti kapsamında işaretli iptal edilmemiş şuan zaten,
Kardes laptop 1 haftadır ıslem sırasındayms ya ne bıcım servıs bu anlamadım ben neyse kardes tesekkur ederım
cihaz istanbul bilişimden alınma dgb diye bir şirketalahtan sözleşmede 10 gunu geçerse kulanmalık es deger gucte cıhaz verılecegı yazıyor olmadı onu ısteyecegım resmı grantı suresı 20 iş günü diyor çok uzun ve çok kalitesiz servis kimse almasın hiç önermem istanbul bilişimden kendı garantısını veren cıhazları almayın ithalatçı garantılı cıhazları alın,
Baştan yazsan şunu istanbul bilişime götürürsen olacağı o internette araştır kaç kişi var böyle (senin gibi istanbul bilişimden şikayet eden) istanbul bilişim recovery yükleyemez onu doğrudan acer'in kendi servisine götürmen lazım. Adres için acer müşteri hizmetlerini arayabilirsin.
FAKAT ACERİN KENDI KLAVUZUNDA BU ŞİRKETİN LOGSU ADRESI V.S. BİLGİLERİ YER ALIYOR, DAHA ÖNCE DE KENDI GARANTISINI VEREN FIRMADAN URUN ALDIM FAKAT BOYLE BIR BILGI YOKTU RESMI ITALATÇISINI NEREDEN ÖĞRENEBİLİRİM ACERİN,
FAKAT ACERİN KENDI KLAVUZUNDA BU ŞİRKETİN LOGSU ADRESI V.S. BİLGİLERİ YER ALIYOR, DAHA ÖNCE DE KENDI GARANTISINI VEREN FIRMADAN URUN ALDIM FAKAT BOYLE BIR BILGI YOKTU RESMI ITALATÇISINI NEREDEN ÖĞRENEBİLİRİM ACERİN,http://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/service-contact
Buradaki numaradan acer müşteri hizmetlerini belirtilen gün ve saatlerde ara orada sana ilgili yardımı yaparlar.
İthalatçıyla değil teknik servis ile görüşeceksin.
Dgb acer ıthalatcısı ıse acer servısı kabul eder de onu ogrenmem lazım kards