arkadaşlar laptopu hdmi kablo ile tvye bağladım ama görüntü bulanık ve başlat sekmesi falan gözükmüyor ekrana sığmıyor nette yaptığım araştırmalara göre nvidia denetim masasından ekran bölünmünden ayarlanıyormuş fakat bende ekran sekmesi yok ne yaptıysam getiremedim nasıl çözeceğiz?
laptopu tv ye bağlama sorunu
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
ekran kartının son sürümü olduğuna eminim çünkü nvdianın sitesinde sistem taraması yaparak yazılımı indirdim bu arada ekran ölçeklendirmesi ayarı varmış onu ayarladım ama görüntü bulanık bu sefer
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
195 mesaj
arkdasım benimde başıma geldi. tv nin kumandasından ayarlıcan onu.ben öyle yaptım düzeldi. nvdia panelinden falan uğraşmadım. neyse kumanda da (vestel kullanyorum) screen tuşu var. ona basa basa "full" yaptım düzeldi. başlat ekranı falan hepsi geldi. kumandadan kurcala azcık ya da tv nin ayarlarından uğraş.
arkdasım benimde başıma geldi. tv nin kumandasından ayarlıcan onu.ben öyle yaptım düzeldi. nvdia panelinden falan uğraşmadım. neyse kumanda da (vestel kullanyorum) screen tuşu var. ona basa basa "full" yaptım düzeldi. başlat ekranı falan hepsi geldi. kumandadan kurcala azcık ya da tv nin ayarlarından uğraş.
aynen