Arkadaşlar merhaba. 2012 yılında almış olduğum toshiba stallite L750-1LN laptobum artık beni çığrımdan çıkartmaya başladı. bundan birkaç sene evvel ilk olarak bataryası bozuldu. bende aman ne olcak diyip sadece pirizde bataryasız kullanmaya başladım. daha sonra kendi kendine kapanmalar başladı. kapanıyor laptop ve iki turuncu ışık yanıp sönmeye başlıyor. pirizden çıkartmadan da açılmıyor geri. bunun haricinde ne yaparsam yapayım ısınma sorununa mani olamıyorum. kaç kere termal macununu değiştirdim. içini kaç kere temizledim yok olmuyor.
Tamam bilgisayarım eski ama eskiden oynadığım ve hiç kasmayan oyunlar artık kasmaya başladı. knight online bile kasıyor. aşırı ısınınca da kilitleniyor bilgisayar.
Şu an bilgisayarın hoparlorleri sadece açılışta birkaç dakika çalışıyor ve ondan sonra ses gelmiyor hiç. kulaklık takınca da ses gelmiyor. ben istiyorum ki en azından stabil bir şekilde cihazım çalışması gerektiği gibi çalışsın. maddi durumum el vermediği için yeni bir cihaz da alamıyorum. her şeyi geçtim sadece şu kapanma olayı olmasa bana yeter. ya hiçbir şey yok mesela ne ısınma var ne başka birşey bir oyuna gircem bilgisayar bir an tabiri caizse gaza geliyor ve pat kapanıyor bir anda. sadece burada değil oyunun ortasında da kapanma olabiliyor. ama çoğunlukla başlarken. bu problemler giderilebilir mi sizce? ve maliyeti tahminen ne kadar olur. ilgilenirseniz teşekkürler.
Cihaz Özellikleri:
- Intel® Core™ i3-370M İşlemci
- 4096 (1 adet) MB, DDR3 RAM (1.066 MHz)
- NVIDIA® GeForce® GT 525M ekran kartı