emre sormuş:
birgun bilgisayarimi actigimda zorlandigini hissettim daha sonra bi netteyken bi anda sanki bataryasiz haldeyken guc kablosunun cekilmesi gibi kapatti gendini ve bi sure acilmadi bekledim bir kac saat sonra actim sadece windows simgesinin geldigi yere kadar gelip ayni sekilde kesti enerjisini kendisi daha sonra bir cok kez denedim acilmadi icindeki bilgilerimi alamadim diye uzulmustum yaklasik 3 ay sonra bidaha acmayi denedim ve acildi. bir gun normal olarak kullandim hatta virus olabiliceginden dolayi formatladim daha sonra bir gece kapatip uyudum ertesi gun gine ayni arizayi vermeye devam etti. parcalarinda hic bir sorun olmadigini saniyorum normal calisiyor calistigi zaman cunku sizce sorunu ne olabilir simdiden tesekkurler.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
acer as5520 model 3 gb ram 128 mb ekran karti var amd islemcili 2007 yilinda uretilmis
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/4.0; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; HPNTDF; .NET4.0C; InfoPath.1)