Laptopun sol tarafından tıkır tıkır ses geliyor, laptop daha yeni bi sorun olacağını sanmıyorum. Azda olsa arada bir ses geliyor ve bu ses beni gerçekten deli ediyor, özellikle sessiz ortamlarda laptopla uğraşmak istemez oldum. Buda laptopun modeli :
http://www.ucuzu.com/dizustu-c31 ... -ww003ea-p42693725/
İşlemiciyi zorlamıyorum. Bilgisayarı boşta tutuyorum, dinliyorum... ve sanki o ses çıktığında, gaza basar gibi birden fan hızlanıyor 2-3 sn sonra yine aynı şekilde tekrar ediyor. Geçen gün limonata döktüm. Az dökülmüş olmalı ki(o telaşla nereye ne gitmiş bakamadım, 2-3 günlük bilgisayar sonuşta hemen sildim) içinden hiç sıvı çıkmadı, büyük çoğunluğu ekrana gitti, 2-3 gün önce olan bu olaydan sonra hiçbir sorunla karşılaşmadım birşey olmadı... ama bu ses bende takıntı oldu acaba limonata içerlere biryere gitti de birşey mi oldu diye... eğer öyle birşey olduysa ne yapmalıyım? Laptopu tamamen açıp içine lcd temizleme spreyi sıkabilirmiyim? Ekrandaki limonata izinden ve klavyedeki bir tuştaki yapışkanlık yüzünden zor basılma olayını ortadan kaldırdıHoperlör patlamış olamaz heralde çünkü tüm müzikleri son ses dinliyorum ve herhangi bir sorun yok.
Ayrıca salakça birşey daha var! Oyuna giriyorum, en yüksek düzeyde takılmadan oynuyorum. Bilgisayarı baştan başlattığımda yada oyuna yeniden girdiğimde(buna fazla dikkat etmedim, bazen oluyor her zaman değil.) oyun aşırı takılıyor, oynanmıyor bile bu sorunuda anlayamadım. Tesadüfmü bilmiyorum ama windows 7'de sistem puanlaması yapınca geçiyor. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.