laptopvideo2go driver

Banned
04-02-2009, 12:06   |  #1  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
934 mesaj

Arkadaşlar benim sormak istediğim bu laptopvideo2go daki ekran kartı driver larının yanında kırmızı veya yeşil bir kare var bunun tam olarak anlamını bilen varmı?
    Konuyu dahada açıyım.Ben yaklaşık 2-3 ay evvel buradan bir driver yükledim ekran kartım 8600M gs  asus un sitesindeki en güncel driver yaklaşık 1.5 senelik olduğu için mecburen modifiye edilmiş bir driverı bu siteden yüklemek zorunda kaldım.sürücü sürümü 7.15.11.8070 ben yüklerken bunun yanındaki kare yeşildi.Allah için çok faydasını gördüm ekran kartının performası ikiye katlandı fakat uyku modunu kaybettim artık bilgisayarı uyku moduna alıyorum fakat açılmıyor açma kapama düğmesinden açıyorum bilgisayarınız normal olarak kapatılamadı uyarısı alıyorum artı çok sık olmasada 10-15 günde bir ekranda bir donma oluyor gökkuşağı gibi rengarenk sanki böyle cızırtı yapar gibi bir ekran çıkıyor düğmeden kapatıp açmak zorunda kalıyorum
    bütün bunların üzerine yeni bir driver aradım bu sitede fakat daha yeni ve yanında yeşil yanan bi driver yok hepsi false.üstelik benim yüklediğim driver da false yani kırmızı olmuş.Acaba bunun kırmızı olması bu driverin kullanıcılar tarafından kullanılıp problemli olduğunun rapor edildiğ anlamınamı geliyor?
    Bide benim ekran kartıma uyan ve problemsiz çalışan bir driver kullanan varsa sürüm numarası ve linkiyle yazabilirmi?

frozen
05-02-2009, 02:17   |  #2  
frozen avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
776 mesaj

Muhtemelen bahsettiğin site, denendikten sonra ya da raporlara göre onları işaretliyor. Sende sorun yaşamışsın zaten, false damgasını yemesine şaşmamalı.

Çok belirgin bir ekran kartın var, neden Nvidia sitesinden değilde ordan buradan indirmek istiyorsun ki.

8m serisi ekran kartı sürücüleri linkte. Bir dene bakalım ne olacak.

Batıkan Doğan
05-02-2009, 02:27   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,366 mesaj

Bence de ya nVidia'nın WHQL beta sürücüleri kullan ya da DH Mobility Modder .NET nVidia Edition'ın beta sürümüyle nVidia'nın en son masaüstü GPU sürücü paketini kendin modifiye ederek kullan.

Banned
05-02-2009, 12:56   |  #4  
OP Banlandı
934 mesaj

arkadaşlar daha evvel bu nvidia mobil kartlara sürücü desteği vermiyordu.sizin uyarılarınız üzere tekrar araştırdım ve  http://www.nvidia.com/object/gef ... ta_179.28_beta.html  bu adresten indirdim ve kurdum sonuç;
      sistem puanlarım düştü ve ekran kartının performansı azaldı.Buna karşın uyku modum normale döndü.Performansın azalması hiç hoşuma gitmedi sanırım yeni sürücü aramaya devam etmeliyim performanslı ve kararlı bir sürücü bulursam yeni bir konu açıp duyururum ilginize teşekkürler