arkadaşlar bi monitör var almayı düşündüğüm marka model : INCA IL-820-DVI 20.1" 2ms MULTIMEDYA WIDE SCREEN LCD MONİTÖR bu.nası bi monitördür varsa fikriniz veya önerileriniz sevinirim. özellikleride şöyle
Ekran Büyüklüğü (İnç) 20.1"
Çözünürlük (max) 1680x1050
Tepki Süresi 2 mS
Çalışma Frekansı (Hz) 75 Hz
Nokta Aralığı 0.26 Doth Pitch
Bağlantı Analog + Dvi
Boyutlar 555 X 165 X 420 mm
Ağırlık 8.0 kg
Parlaklık (cd/m) 300 cd
Kontrast Oranı (mnt) 1000 : 1
Ekran Tipi 16 : 9 ( Geniş Ekran )
LCD monitör öneri
- 1
- 2
Bunun fiyatı nedir belki aynı fiyata daha iyi bi monitör tavsiye edebilirim
bencede. fıyatta son nokta nedır solede tavsıye edelım bızde.
F\Psı iyi. Kafana yattıysa kaçırma :D
300 bilmem kaç dolardan 190 dolara düşmüş bian önce alıyım diorum ama araştırmadan da almıyım dedim F/P ne :D
:) olmaz heralde :) ama INCA nın tepki süresi 2ms ve DVI girişi var gösterdiğin samsung ii gibi ama sanki inca daha basıo bana:)
dogru soyluyorsun :)
ama samsungun tıpı daha guzel :)
tıpe onem verırım. :)
Neden INCA ??? DAha kaliteli markalardan alabilirsin ?
hem servis agına goz attın mı ( yaygın mı rahatca bulabilir misin ) bir urun alırken hergun super calısacgını dusunerek almayın ...
işimi görsünde tipnini önemsemiorum :)
mustafarslan35bu monitoru biliyorum goruntu kalitesi guzel ciddenewt dostum ya 932nw
yada 2253LW al..
mustafarslan35bu monitoru biliyorum goruntu kalitesi guzel ciddenmustafa arslan bu monıtor cok tatlı duruyor demı :) hosuma gıdıyor resımlerde cok tatlı cıkıyor :) (samsung 932nw)
valla 200 usd demişsin ama ben 275 lerde gezinirken sen birden 391 liraya çıktın kardeşim ya:) aşar o beni valla
ama sen demedınmı 300kusur dolardan 190 dolara dusmus alıcam dedın.
bende 200usd ye daha ıyı monıtor onerdım.
10 usd fark var
valla başıma bela oldu bu ekran kartı! ekran kartı aldım bitane onun yüzünden monitör alıcam şimdi! bi yönden ii oldu değişcek olması ama malüm türkiyede yaşıoruz ve kriz haliyle bizim evede uğradı:):)
vala sen bılın.
bızımkıler onerı.
secım senın dostum.
bende öle düşündüm sğl önerin için kardeşim ona lafım yok 10 dolar fark aa bişi diilmiş deidm + KDV yi ekleyince YTL yede çevirince 391 ediomuş meğer:))
erkanexobende öle düşündüm sğl önerin için kardeşim ona lafım yok 10 dolar fark aa bişi diilmiş deidm + KDV yi ekleyince YTL yede çevirince 391 ediomuş meğer:))dogru. :)
incanın servisi çok yaygın değilmi ki ya? bi arkadaş söylemiş ama??
Inca'ların görüntü kalitesi biraz düşük ,
Bende Inca 19inç(4:3) var , ekran ışığından
ve görüş açılarının kısıtlı olmasından memnun değilim .
Samsung veya LG ekranlarla karşılaştırın ,
beyenirseniz alın diyorum ...
büyük olması çok cazip geldi bana ve DVI girişi HD ekran kartı aldım da.ama kalite büyüklükten önemli diosunuz yani?
- 1
- 2