Arkadaslar iyi bir lcd monitor ariyorum 19" fiyati onemli degil !!
ben HP W1907V 19" 5ms PARLAK EKRAN LCD MONİTÖR ile ASUS PG191 19" 2ms LCD MONİTÖR arasinda kaldim siz nedersiniz
yada sizin tavsiyeniz varsa onlarda kabulumdur . . .
Arkadaslar iyi bir lcd monitor ariyorum 19" fiyati onemli degil !!
ben HP W1907V 19" 5ms PARLAK EKRAN LCD MONİTÖR ile ASUS PG191 19" 2ms LCD MONİTÖR arasinda kaldim siz nedersiniz
yada sizin tavsiyeniz varsa onlarda kabulumdur . . .
O ikisinden birini alcaksan asusu al
Ürün Özellikleri :
Çözünürlük (max) 1280x1024
Çalışma Frekansı (Hz) 75 Hz
Nokta Aralığı 0.29 Doth Pitch
Bağlantı Analog + Dvi
Boyutlar 534 x 194 x 538 mm (Paket Ölçüleri)
Ağırlık 5.3 kg
Parlaklık (cd/m) 300 cd
Kontrast Oranı (mnt) 800 : 1
Diğer
Garanti Süresi (Ay) 36
Garanti Açıklama KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır.
Yurtdışına Satış Yok
Mağazaya Eklenme
449 ytl
ama bu makinada süper fazla para harcamak istiyorsan asusu al derim ekonomik olsun diyosan philips sana yeter • 19" TFT-LCD panel
• Çözünürlük: 1280 x 1024
• 800:1 contrast ratio ve 320nits parlaklık
• Trace Free Teknoloji (2ms gray to gray response time)
• Yerleşik 10W satellite stereo hoparlör ve 15W ASUS Power Bass Sistem
• SRS TruSurround XT TM Teknoloji (6.1CH stereo surround sound)
• Video ve ses haberleşmesi desteği (1.3 mega-pixel webcam+ kulaklık/ mic jack)
• 3 USB2.0 portu
• 6 kullanışlı hotkey
• Dokunmatik sensor key kontrolleri ve power on/off melodileri
• Splendid TM Video Intelligence Teknoloji
• DVI-D ve D-SUB girişi desteği
• 3-yıl sistem ve panel garantisi
ultimedya Monitörü – Harekete katılın!
19 inçlik yeni LCD Multimedya monitörümüzle tanışın. İnanılmaz bir görüntü performansı ve şaşırtıcı bir 3B Surround Ses. Oyunlarınızı, filmlerinizi, müzik ve diğer medyalarınızı daha önce hiç olmadığı şekilde hissedin.
Tasarım
Tamamen yeni olan Philips Multimedya Monitörü, sizi hareketin ortasına atan heyecan verici içbükey bir tasarıma sahiptir!
Konfor
Yeni Philips Multimedya Monitörü tamamen yeni bir deneyimdir. Daha önce dijital eğlenceyi böylesine konforlu bir şekilde hiç yaşamamıştınız. Kendiniz deneyin ve görün!
Ses Kalitesi
Resim ve oyunlar sesle desteklendiğinde daha bir canlanır. Multimedya Monitörü bir adım daha ileri gider. Aktif subwoofer’i ve 3B sanal surround sesiyle sizi hareketin ortasına atar.
bunun keyfi daha başka
alıntı www.philips.com.tr
seçim senin kolay gelsin
benersinceÜrün Özellikleri :kardes hoparlorlu philisi bagladigimda 5+1 ses sitemimide takabilecekmiyim?
Çözünürlük (max) 1280x1024
Çalışma Frekansı (Hz) 75 Hz
Nokta Aralığı 0.29 Doth Pitch
Bağlantı Analog + Dvi
Boyutlar 534 x 194 x 538 mm (Paket Ölçüleri)
Ağırlık 5.3 kg
Parlaklık (cd/m) 300 cd
Kontrast Oranı (mnt) 800 : 1
Diğer
Garanti Süresi (Ay) 36
Garanti Açıklama KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır.
Yurtdışına Satış Yok
Mağazaya Eklenme
449 ytl
ama bu makinada süper fazla para harcamak istiyorsan asusu al derim ekonomik olsun diyosan philips sana yeter • 19" TFT-LCD panel
• Çözünürlük: 1280 x 1024
• 800:1 contrast ratio ve 320nits parlaklık
• Trace Free Teknoloji (2ms gray to gray response time)
• Yerleşik 10W satellite stereo hoparlör ve 15W ASUS Power Bass Sistem
• SRS TruSurround XT TM Teknoloji (6.1CH stereo surround sound)
• Video ve ses haberleşmesi desteği (1.3 mega-pixel webcam+ kulaklık/ mic jack)
• 3 USB2.0 portu
• 6 kullanışlı hotkey
• Dokunmatik sensor key kontrolleri ve power on/off melodileri
• Splendid TM Video Intelligence Teknoloji
• DVI-D ve D-SUB girişi desteği
• 3-yıl sistem ve panel garantisiultimedya Monitörü – Harekete katılın!
19 inçlik yeni LCD Multimedya monitörümüzle tanışın. İnanılmaz bir görüntü performansı ve şaşırtıcı bir 3B Surround Ses. Oyunlarınızı, filmlerinizi, müzik ve diğer medyalarınızı daha önce hiç olmadığı şekilde hissedin.
Tasarım
Tamamen yeni olan Philips Multimedya Monitörü, sizi hareketin ortasına atan heyecan verici içbükey bir tasarıma sahiptir!
Konfor
Yeni Philips Multimedya Monitörü tamamen yeni bir deneyimdir. Daha önce dijital eğlenceyi böylesine konforlu bir şekilde hiç yaşamamıştınız. Kendiniz deneyin ve görün!
Ses Kalitesi
Resim ve oyunlar sesle desteklendiğinde daha bir canlanır. Multimedya Monitörü bir adım daha ileri gider. Aktif subwoofer’i ve 3B sanal surround sesiyle sizi hareketin ortasına atar.
bunun keyfi daha başkaalıntı www.philips.com.tr
seçim senin kolay
takabilirsin sonuç ta o ses kartıyla alakalı bir şey
benersincetakabilirsin sonuç ta o ses kartıyla alakalı bir ştamamda buda sonucta ses kartina girecek
arkadaşım ben şu anda philips 190c6fs kullanıyom gayet memnunum fakat şu anda param olsa http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1949 şu monitörü kesinlikle alırdım bu monitör hem 22 inç hemde 19 inç lerlen fiyatı hemen hemen aynı bide buna o muhteşem çözünürlüğü eklendimi değmem senin keyfine bu monitör kapış kapış kapıldığı için firmanın stoklararında kalmayabilir yalnız galiba btmarket com. girersen bulabilirsin
ikisinden birini seçmek zorunda kalacaksın ya 3+1 yada 5+1 ben takabilirsin mantıgını 5,1 kullanamam mı sorusu gibi algıladım oyüzden bu cevabı verdim
cicin_61arkadaşım ben şu anda philips 190c6fs kullanıyom gayet memnunum fakat şu anda param olsa http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1949 şu monitörü kesinlikle alırdım bu monitör hem 22 inç hemde 19 inç lerlen fiyatı hemen hemen aynı bide buna o muhteşem çözünürlüğü eklendimi değmem senin keyfine bu monitör kapış kapış kapıldığı için firmanın stoklararında kalmayabilir yalnız galiba btmarket com. girersensamsung 22 ınce bende katılıyorum
600 küsür güzel para bencede bunu seçmelisin zira philips 1300 ytl dolaylarında ama şu bi gerçek lcd de samsung philipsin arkasından geliyor şimdilik mi ?
bilinmez
benim ilk tavsiyem, arkadaşlarında dediği gibi 226 bw (22 inc).
2. tercihim ise http://www.hepsiburada.com//prod ... 6&productid=bd48871 ÖLÜ PİKSEL GARANTİLİ
en iyilerin den biri
philips 190X7FB bi bak özelliklerinee