LCD Monitör Tavsiyesi - Yardım!
ASUS oyunlar için ideal. Samsung u tavsiye etmiyorum ;)
bende samsung 22 inç var ben gayet memnunum özellikle yandaki tuşa bastığında otomatik ayar yapması =) tabi herkezin zevki kendinedir bence asus al.
Asus biraz daha ağır basıyor. Çok kararsız kaldım.
Acer'ın bu LCD'sine bakmıştım Hesiburada'dan ama bu özelliklere bu kadar uygun fiyatlı olması, görüntü kalitesinden şüphe ettiriyor. Karar veremiyor.
Var mı bu Acer243Hbmid'yi kullanan, gören, deneyen :)
staticlifeAcer'ın bu LCD'sine bakmıştım Hesiburada'dan ama bu özelliklere bu kadar uygun fiyatlı olması, görüntü kalitesinden şüphe ettiriyor. Karar veremiyor.Daha henüz Türkiye'ye gelmedi ki:)Var mı bu Acer243Hbmid'yi kullanan, gören, deneyen :)
Altında yazıyor zaten 10 Mayısta stoklarda diye,
yurt dışından alıp getirten varsa onu bilemem:)
Yanlız ben asus ile samsung t240'ı birde acer'in bir alt modeli vardı onları yakından inceledim,ve gördüğüm kadarıyla asus'un görüntüsü daha canlı daha net, üstelik 2 ms yani oyunlarda daha başarılı olacağı kesin,
yanlız dikkatimi çeken asıl konu acer'in ucuz diye tereddüt ettiğimiz modeli bile samsung ve diğerlerinden hiçte aşağı kalır yönü yok üstelik benim baktığım bunun bir alt modeli 5 ms 23 inç olanı
işte bu 341 tl,
düşün artık 341 tl 5ms lik monitörü bile iyi ise, 550 tl 2ms olanı nasıldır, ben bile bütemi denkleştirip bundan almayı düşünüyorum
bende samsung kullanıyorum ve memnunum tavsiye ederim...
Kanka bende kesinlikle Acer diyorum. Bu arada sanalmarketimde satılıyor 2 haftadır. Bir kere bitti yine getirdiler. HBye hala gelicek :).
İllaki bunlardan biri tercih edilecekse Asus olmalı.Amma velakin Kaptanos'un dediği gibi Acerlara bakman yararlı olur.Kullanıp memnun olan çok forum üyeleri var(başka forumlarda).
onlar hem pahalı hem dandik alıcaksan LG almanı tavsiye ederim LG flatron "24 işini görür.
Samsung T240'ın tasarımını gör, o zaman bakmazsın diğerlerine. Tabi herşey tasarım değil, ama görüntü kalitesi de çok güzel. T260 da T240'ı da , T220 ve hatta T200 ü de gördüm, gayet güzel. Ancak diğerleriyle karşılaştırmayı bilemem.
http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38404
bir iki haftaya Vatan İzmir'e gelir orda bakarsın:)