Arkadaşlar yakın bi zamanda 32'' Lcd tv almayı düşünüyorum. Bütçem max. 1400TL. Bu bütçeyle alınabilecek en iyi performansı veren tv hangisi. Kısa bi araştırma yaptım nette İstanbul Bilişim'de çok uygun fiyatlı tv lar var ancak media markt ta danışman o firma haakkında hiç de iyi şeyler söylemedi garanti konusunda. Ancak istanbul bilişim in sitesinde ise satış sonrası hizmetleri öve öve bitiremiyolar. Açıkçası kafam karıştı. İstanbul biliişimden alırsam led tv dahi alabiliyorum. Sizin bu konuda yorumlarınızı bekliyorum.
LCD TV Önerisi
istanbul bılısım cok ucuz ama garantı konusunda bıse bekleme bıldıgım kadarıyla boyle lcd sartmı acaba ben tenosada ındırımden panasonic plazma aldım full hd 600 hz led tvler dahı bence bukadar parlak duzel renkler vermıyo ben aldımda 2300 den 1700e ınmıstı bır hafta sonrada 1400 deydı tabı bu rıze teknosann magza ozel ındırımı ama fıyat kalıte konusunda tartısılmaz magzadakı led lerın bıtanesıne deyısmem kesınlıkle dusunderım 1400 bulursun bı ıhtımal 42 inc bu arada.istanbulbılısımden alan tanıdıklarım var sorun cıkmadı tv lerde
Ben geçen günlerde teknosada 1600 küsüre led tv gördüm samsung 32".. lcd ile görüntü ve şekil olarak bariz fark vardı...
Bu olduğundan emin değilim;
http://www.[spam].com.tr/SAMSUNG_UE-32B6000-LED-TV,9372.html
,-82cm,-1366x768,-mega-kontrast,50hz,-ultra-clear,-ue32c4000/productdetails.aspx?I_ID=45001