3D MARK 2005 3016 DUSUK BIR DEGERMI DOOM 3 TE AKICI GIBI ( 1024X768 HIGH)OLSA DA ZART DIYE TAKILIYOR 1-2SN YE SONRA DEVAM EDİYOR.
RAM 512 DDR 400 ... DRIVER SON SURUM
.. 300 WATT PSU YETER MI
YARDIM !!!
3D MARK 2005 3016 DUSUK BIR DEGERMI DOOM 3 TE AKICI GIBI ( 1024X768 HIGH)OLSA DA ZART DIYE TAKILIYOR 1-2SN YE SONRA DEVAM EDİYOR.
.. 300 WATT PSU YETER MI
YARDIM !!!
yetmez
en az 350 watt olmal1
oda kaliteli marka olursa
alıntı:
Gönderen : parlayanaskeryetmez
en az 350 watt olmal1
oda kaliteli marka olursa
muhtemelen sadece ondan değil.Ama değiştirmesi bence de yerinde olacaktır.Öyle bir sistemi 300W ile çalıştırmak açıkçası karta yazık yani..
alıntı:
Gönderen : Andry KrayceKmuhtemelen sadece ondan değil.Ama değiştirmesi bence de yerinde olacaktır.Öyle bir sistemi 300W ile çalıştırmak açıkçası karta yazık yani..
--------------------------------------------------------------------------------
PSU ALDIM KALİTELİ 350WATT AMA PERFORMANSTA BİR DEĞİŞİKLİK OLMADI
ARKADASLAR İŞTE NFS 2UG VE DOOM 3 FPAPS FPS SONUÇLARI
1024*768 NFS 2 ( FULL DETAİL) MİN FPS :---18---
MAX FPS :---26---
1024*768 DOOM 3( AA KAPALI ) MİN FPS :--- 20---
MAX FPS:--- 60---
SİSTEMİM
P4 2.27 GHZ
512 DDR 400
ASUS P4V8X-X
EN SON SÜRÜCÜLER YÜKLÜ .ŞİMDİ SORULARIM
1-FPS LER DÜŞÜKMÜ MİN MAX İDEAL NE OLMALI SİZLERİN NE DURUMDA ?
2-BİR OYUNDA FPS BU KADAR DÜŞÜP YÜKSELMESİ NORMAL Mİ ? 20-60 GİBİ
3-BENCE 220$ DOLARLIK BİR KART DAHA PERFORMANSLI OLMASI GEREKİYOR.
SONUÇLARI 6600 GT NİN HAK ETTİĞİ YERLERE GETİRMENİN BİR YOLU VAR MI?
4- YARIN KARTI DEĞİŞTİRMEK İÇİN GÖTÜRECEĞİM ACABA BU SEBEBTEN DOLAYI KARTI ALIRLARMI YOKSA KARTIN BU SONUÇLARI VERMESİ NORMAL DİYE GERİ Mİ ÇEVİRİRLER.
5-KARTI GÖTÜRMEYİP BAŞKA ŞEYLER Mİ DENEMELİYİM? ( GERÇİ DENEYECEK BİR ŞEYDE KALMADI)
---------SİZİN CEVABINIZA GÖRE KARTI GÖTÜRECEĞİM-------- ONUN İÇİN BANA BİR ŞEYLER SÖYLEYİN.
alıntı:
Gönderen : sonsuz03D MARK 2005 3016 DUSUK BIR DEGERMI DOOM 3 TE AKICI GIBI ( 1024X768 HIGH)OLSA DA ZART DIYE TAKILIYOR 1-2SN YE SONRA DEVAM EDİYOR.
.. 300 WATT PSU YETER MIYARDIM !!!
fps değerlerini test programlarıyla alınmış değerlerle kıyaslayabilirsin
kane doğru söylüyor sistemide yazsan.Birde 350watt ama ne marka psu
bende bu yaz sistem yettiği halde gta vice city de takılma değilde oyun akıcı şekilde oynuyor ama bazen 10 sn. falan durup düzeliyordu.
ASUS PSU ALDIM DÜZELDİ
Bilg. format atıp yeniden deneyebilirsin
pci express ise ne 300, ne de 350 watt yeterli olacaktır.
en az 420 watt gerekir yoksa;
oyundan,bir uygulamadan çıkarken bilgisayar istem dışı bir şekilde yeniden başlar.
işletim sisteminin de çökme ihtimali var.
kardeş kusura bakma geç oldu biraz ama sen aldığın ekran kartının 6600gt olduğundan eminmisin. çünkü gt'lerin fiatı şu anda yaklaşık 250$+kdv. ama bu asusun. leadtek te de bu kadar fiyat farkı olamz seninki belki 6600td'dir.
6600 gt www.pcdepo.com da 215 usd bilgine
yaw aradaslar 6600gt bir bilgisayrda en fazla 100watt güç çekebiliyor kartın en fazla cektıgı güç 100watt işlemci 64 nil olsa daı 60kusur watt enerjı ceker zorladın overclock fln yaptın 100w da o cekkıo gerıye kalan butun parcalar ise en falza toplamda 80watt eder cunku gerıye kalan her alet az guc ceker hadı ram e de overcloock yaptın 80 watt olan guc 90a cıkar buda gercek 300w psu ya ashıp olana yeter yanı psu nun kaldıramıcagı deger oldugu zaman zaten bir alet calısmaz yarım calısam gıbı bırsey olmaz cunku guc cekemıyen laet calısmazz nasılkı bu dolabı elektrık gıdınce calsımıosa ekran kardıta geektıgı gucu bulamayınca calısamyacaktır