Left 4 dead 2 (orjinal) sorun! lutfen yardım!

mustwoo
01-03-2011, 22:11   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

benim pc windows7(orjinal) islemci i7 870 , 2gb ekran kartı mevcut 4 gb ram

left 4 dead 2 orjınal cd temin ettim .. cd yi yukledim steam uzerinden 5 saatlik bi download yaptı otomatik olarak.. fakat su an steam de ready to play  yazmasına ragmen oyun acılmıyor.. siyah ekran aciliyor 2 sn sonra (oyun acılmadan) pc masa ustune donuyor .. yonetici olarak calıstırdım steami yine olmadı ayrıca oyunu sıngle player olarak da acamıyorum.. nedır bu sorun herkesın karsılastıgı bı durum mu ? guvenlık duvarı kapalı degıldi mcafee ınternet securıty kullanıyorum onu aktif halden cıkarttım (guvenlık duvarını kapattım) yine aynı sekılde.. ilginc bi durum .. steamden play game yaptgımda oyun acılmıyor fakat steam beni oyunu oynuyor olarak gosteriyor.. oyunu silip tekrar yukledim ama sonuç yine aynı ! durum bu 1 haftadır cozemedım .. yardımcı olursanız sevinirim.

lunaticium
01-03-2011, 23:48   |  #2  
lunaticium avatarı
Yıllanmış Üye
603 mesaj

Hala sorun yaşıyorsan eğer herşey orijinal ise Steam Destek ekibine başvur derim en iyi yol.
ha eğer windows'la ilgili sorun varsa win7 uyuşmuyordur belki o zaman destek ekibi bilgilendirir seni zaten.

mustwoo
02-03-2011, 07:55   |  #3  
OP Taze Üye
8 mesaj

ben bi test yaptım sorunun steamden mi yoksa bilgisayardan mı kaynaklandıgını teyid etmek için ,

steamden demo bir oyun indirdim ucretsiz oyunlardan ...(Crysis 2- Demo) fakat bu sefer oyun ekran kartımla ilgili bir hata verdi  ( ''desteklenmeyen bir ekran kartı algılandı . devam etmek beklenmedik sonuclara ve cokmelere yol acabilir . donanım gereklilikleri icin lutfen rehberinize basvurun.  ) ! arkadaslar pc yeni.. ekran kartım .. HD6950 GDDR5 2GB 256 bit AMD radeon ...simdi zannedersem biraz olsun bazı seyler acıga cıktı..ama hala yardımınızı bekliyorum.. sorunu nasıl halledebilirim?

Son Düzenleme: mustwoo ~ 02 Mart 2011 07:59
mustwoo
02-03-2011, 20:15   |  #4  
OP Taze Üye
8 mesaj

lunaticium tesekkurler sorun ekran kartının cd sinin yuklenmemesiyle alakalıymıs. su an super performansta oynuyorum. ilgine tesekkurler

lunaticium
02-03-2011, 21:06   |  #5  
lunaticium avatarı
Yıllanmış Üye
603 mesaj

Önemli değil (Y)

mrt00
21-03-2011, 22:37   |  #6  
Taze Üye
1 mesaj

slm arkadaşlar, ben de aynı şekilde orjinal oyunum olmasına rağmen oyundan atma sorunu yaşıyorum. dana önceki bilgisayarımda da oynarken hiçbir sorun çıkmıyordu, ancak şu an ki bilgisayarım eskisinden kat kat iyi olmasına rağmen oyunu oynayamıyorum. ekran kartım nvida geforce gt 425m, 1024mb. oyunu ilk yüklediğim zaman yine aynı sorunla karşılaştım ve nvidia resmi sitesinden güncelleme yaptım. bir süre sonra normale döndü ve oyun çalıştı, ancak dünden beri yine aynı sorunu yaşıyorum, steami açıyorum oyuna giriyorum serverlardan birine girdiğim anda beni oyundan atıyor ve masa üstüne dönüyorum. bana yardımcı olursanız sevinirim.
ben de win7 kullanıyorum, i5 480m, 2.66ghz, 4gb ram bilgisayarın özellikleri.

Son Düzenleme: mrt00 ~ 21 Mart 2011 22:42