Arkadaşlar bugün bu oyunu açiyim dedim fakat oyun açıldıktan sonra online oynayamadım.Oyundan çıkıp tekrar girdiğimde ise hata verdi.Oyunu silip tekrar kurmayı denediğimde seri numarasını yazdıktan sonra yine hata verdi.Steamde bir sorun mu var acaba?Yardımlarınızı bekliyorum.
Left 4 Dead 2 Sorunu
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 27
2,297 mesaj
Bende önceden çalışmıştı bugün sorun oldu.Hiç takılma,kasma falan da olmuyordu.
OP Kapalı Hesap
2,297 mesaj
Bu arada 2 değil sadece Left 4 Dead.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
bu oyun maalesef win7de çalışmıyor en iyi ihtimalle 15-20 dakika sonrabu oyunda bunun bir önceki ilk versiyonuda win7'de gayet güzel çalışıyor, ister single ister multi(lan/online farketmez). en güncel patch'leriyle herşeyi mükemmel şekilde işliyor oyunun, sorun yok o açıdan.senin soruna gelince, tam olarak ne hatası verdiğini söylersen soruna göre çözüm düşünebiliriz...
OP Kapalı Hesap
2,297 mesaj
Arkadaşlar sorunum çözüldü teşekkürler.Hata senkronizasyonla alakalıydı yani sunucuyla oyundaki ayarların(mouse,keyboard) bağlantı kuramaması.
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj
left 4 dead 2 win7de çalışmıyor fakat ilkini bilmiyorum zaten ilki dahabirader çalışıyor diyorum şaka mı yapıyorsun ?? ben oynuyorum ya 64bit win7'mde, hatta öteki win7'li bir arkadaşlada hamachi üstünden kurup oynuyoruz, artı birde xp kullanan arkadaş katılıyor bizim oyuna sonra... sen yapamıyorsan sorun sende.
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj
ben yapamıyorum 3 arkadaşım yapamıyor avcıların en büyük internet kafesinin sahibi yapamıyor sen nasıl yaptın?Anlatırsan sevinirim...Atma sorunu var mı yok mu?zaten hep öyle olur, internet cafeci sağda solda oyunayanlar en iyi biliyor ya, siz yapamadınız mı bitti olay... oyunun offline/non-steam patch'leri var, google'da "[Tutorial] Left 4 Dead 2 Nonsteam Guide, Updates And Patches" şeklinde aratırsan ilk çıkan sitede mevcut, öncelikle en büyük boyutlu olan ana yamayı, sonra geri kalan ufak paketleri sırayla en güncele doğru yükleyip en son stand-alone patch'i yaparsan oyunun tüm fonksiyonlarının hatasız çalıştığını görürsün. sitede detaylı anlatımda mevcut ayrıca adım adım...
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
arkadaşlar allah rızası için yardım edin .s ben left 4 dead aldm bilgisayarımdan tıkladım install dedim . steam denilen bir program indirdi kendiliğinden . hiç bişi anlamıyorum . laptopum windows 7 home basic oyun uyumlumu lütfen yardım edin acillll .
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
benim laptop i3 left 4 dead i kaldırırmı?