Arkadaşlar ben half life ın son oyununu oynayıp bitiridim.şimdide Left 4 Dead 2 yi oynamak istiyorum ama son oynadığım oyun gerçekten mükemmeldi diyebilirim yani episode 2 den bahsediyorum..şimdi bu Left 4 Dead 2 hayal kırıklığı yaparmı ona göre takılıcam..Oynayanlardan bi zahmet görüş alabilirmiyimm..
İndireyimmi _?
İndirmeyeyimmi_? Teşekkürler...
Left 4 Dead 2 yorum..
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
585 mesaj
Yıllanmış Üye
2,260 mesaj
parayla almıyonki indir dene
Yıllanmış Üye
229 mesaj
İndir ama arkadaşlarınla oynicaksan indir.. Hamachiden co-op oyna arkadaşlarnla acayip zevkli oluor..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,671 mesaj
grafikler daha da geliştirilse indir derdim.
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj
ohooo onur nerde kaldın ya? günaydınAla ala yaa internet var ama cahil dolaşıyoz bende demodan çıksın indiririm diodum:)
yanlız şu single playerda oynarken atma olayına ayar oldum ya, biton öneri var dene dene en fazla bikaç dk kazandırıo okadar. şuan netteki sürümlerde genel bi bozuklukmu var ne?!?
İlki onca patch cok karışıktı...<
OP Yıllanmış Üye
585 mesaj
ya sormayın indirdim bitane tek link steam olayı var sildim şimdi razor indiriyorum..cod 6 da da aynı problem oldu bundan sonra razor911 den şaşmıcam..inşallah bunda sorun çıkmaz..bu arada half life 3 ne zaman çıkacak haberiniz varmı ?
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj
ya sormayın indirdim bitane tek link steam olayı var sildim şimdi razor indiriyorum..cod 6 da da aynı problem oldu bundan sonra razor911 den şaşmıcam..inşallah bunda sorun çıkmaz..bu arada half life 3 ne zaman çıkacak haberiniz varmı ?steam olayı aşılmış durumda am razor sürümdede masaüstüne atma hatası var. şuan netteki tüm korsan sürümlerde mevcut, bazı yamalar yöntemler var hep ama bazılarında işe yaramış cogunda yaramıyor...
Üye
93 mesaj
Yıllanmış Üye
5,671 mesaj
bu oyunun oynanması gereken tek yönü, insanların zombi öldürmeye karşı ayrı bir haz duyması
OP Yıllanmış Üye
585 mesaj
Üye
93 mesaj
grup anlayışlarımız biraz farklı galiba :)
mikrofonunuzda varsa çok zevkli oluyor.
Oyundan atma sorunu için 2.0.0.2 patchini yükleyin düzeliyor.