--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar 02.01.2009 tarihinde hepsiburadadan aldıgım laptopumu satıyorum çiziksiz ve pili kulanılmamıştır bir aylık bile degildir faturası herşeyi durmaktadır.1gb ram ilave edilip 2gb ram li bir laptop haline gelmiştir undercover aoe3 pes 2009 gibi oyunları orta derecede grafiklerle oynayabilmektedir cod 4 te ise detaylar minimuma çekildikten sonra akıcı bir hal almaktadır.ürün çok temiz hata sıfır gibidir
Hepsiburada.com : LENOVO (IBM) 3000 N500 CORE 2 DUO T5800 2GHZ 2048MB 250GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR NS737TX ( PARLAK EKRAN ) | Bilgisayar bu linkte ürünün sıfır fiyatı 1300 civarıdır bu linkteki ürün 2 gb ram e sahip üründür. satıgım ürün bu ürünle birebir aynı üzelliklere sahiptir.ben aldıgım zaman cihazın üzerinde 1 gb ram vardı fakat dedigim gibi 1 gb daha alıp 2 gb yükselttim. ilgilenen arkadaşlar marosarap@hotmail com dan bana ulaşabilirler fiyat pazarlıksız 1050 ytl dir
diyarbakır içinden elden diger yerlere ise kargo ile orjinal ambalajında günderilir kargo ücreti alıcıya aittir il dışındaki satışlarda ünce para sonra mal prensibi geçerlidir.herkese iyi günler