arkadaslar lenovo ideapad y570 modelınde laptopum var. bu makınada toz temızleme sıstemı varmıs sanırım. bu otomatıkmı oluyor yoksa bır ıslem yapmamız gerekıyormu? bılgılendırırsenız sevınırım.
Lenovo İdeapad y570
Klavyenin üst kısmında 5 adet dokunmatik simgeyi biliyorsunuz,ses ayarı,One key Theater düğmesi ve onun yanında üzerinde ay simgesi olan fan Düğmesi var,O fan düğmesine basarak Fan modları arasından Fan temizleme modunu açabilirsiniz (toz giderme yazıyor gerçek isminde) :)
Bu arada aynı cihaza bende sahibim,bi sorun olduğunda elimden gelirse yardım etmeye çalışırım..
cok cok tesekkur ederım arkadaslar cevaplar ıcın hayır herhangı bır ısınnma mevcut degıl sadece merak ettıgımden sordum...
arkadaşlar bende düşünüorum y570 almayı nasıl memnunmusunuz? bide packat bell var(http://www.vatanbilgisayar.com/N ... ils.aspx?I_ID=58470) bu iki laptop arasındayım fikir verirmisiniz
arkadasım kesınlıkle bu bılgısayarı almanı onerırım gercekten laptoptan bekledıgının fazlasını alıyorsın. ısınma derdın performans derdın yok fılmlerı uc boyutlu ızleyebılıyorsun ozel kolonları otomatık toz t3emızleme ssıtem kurtarma on numara bır laptop bulabılrısn hıc kacırma al derım.
slm kardeşim dediğn doğruda belirli işletim sistemlerinde oluyor sanırım.Mesela bende şuan Lenoco Y570 kullanıyorum o ay İşaretine bastıgımda bi işlem yapmıyor bilgisayar.Daha önce herhangi bi işletim sisteminde yapmıştım ama hangisi oldugunu unuttum eğer hangi işletim sisteminde olduğunu yazrsan memnun olurum..Yoksa Bütün Win 7 leri deniyecem..