Lenovo'nun başarısının sırrı, Ar-Ge ekibinde

CHIP Online
13-04-2013, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Teknolojinin önemli isimlerinden Levono, başarısını bu büyük araştırma-geliştirme takımına borçlu!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/len ... ekibinde_39710.html

Önemli internet cihazları üreticilerinden biri olan Lenovo, geliştirdiği yenilikçi teknoloji ve ürünlerin arkasındaki Ar-Ge yatırımları ile dikkat çekiyor. Sadece sahip olduğu pazar payı ile değil geliştirdiği yeni ürün grupları ile de farklılaşan Lenovo, Ar-Ge'ye yatırımlarını hızlandırdı.


2012 finansal yılı içinde Ar-Ge'ye toplamda 450 milyon dolardan fazla bütçe ayıran Lenovo, inovasyon üçgeni olarak adlandırdığı ABD, Japonya ve Çin'deki başlıca araştırma merkezleriyle, araştırmalarda global deneyimden de faydalanıyor. ABD'deki merkezler, teknoloji ve ürün geliştirme, tüketici davranışları ve deneyimleri üzerine çalışırken; Japonya, tasarım ve kalite odaklı bir mühendislik merkezi olarak konumlandırıldı. Çin'deki merkezler ise ağırlıklı olarak ürün geliştirme üzerine çalışıyor.


Lenovo, bu yılın başında düzenlenen CES fuarında tanıtılan çok sayıda yeni ürüne ek olarak, IdeaCentre Horizon, bulut stratejisi, Yoga IdeaPad, ThinkPad, ThinkPad Edge ve All-in-one gibi her biri uzun Ar-Ge çalışmalarının ürünü olan yeni modelleriyle 50 farklı ödül kazanarak rekor kırmış ve güçlü Ar-Ge yeteneklerini sergilemişti.

Tüm Konu: Lenovo'nun başarısının sırrı, Ar-Ge ekibinde

Kaynak: www.chip.com.tr

ismailctn
19-04-2013, 14:47   |  #2  
ismailctn avatarı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
29 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2013

lenovo yoga modeli gerçekten çok iyi