Lenovo v310 15 isk modeli notebooğum vardı içini temizlemek için açarken tornavidayı elimden düşürdüm bi daha açılmadı pc işinde iyi anakart tamiri yapan veya elinde bu serinin anakartı olan varmı şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
Lenovo v310 15 isk anakart
50 lira bilgisayarcıya para vermemek için kendiniz kalkışıyorsunuz. sonra olana bak. internetten yardım aramayı kes götür bi bilgisayarcıya. bu da ders olsun.
Daha önce hp bilgisayarım vardı onu götürdümde noldu onlarda anakartı yaktılar bide bir hafta oyaladılar beni daha önce yapmadığım bisey değildi zaten defalarca yaptım kendime güvenmesem kalkışmazdım bi kazadır oldu yardım etmiyeceksen boş yapma burda
götürdüğün de senin kadarmış napalım. sana bilgisayarcıya götür dedik kasaba değil.
Elazığa gelde bak bakalım bilgisayarcı var mı yok mu hepsi format atmayı bilgisayarcılık sanıyor
o zaman yapıcak bi şey yok.
internette vardır anakartı. ama onu n sıfırı falan çok pahalı olabilir. ben tamirciyim arkadşlarım da tamir yapıyor ama genelde tamiri sıfırını geçtiği için müşteri anakartı sıfırlatıyor. internette vardır anakartı araştırın.