Lenovo y550 kablosuz baglantı sorunu

s_ercan
28-11-2009, 20:29   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Merhaba arkadaşlar .
Temmuz ayı içinde lenovo y550 model bilgisayar satın aldım. Başlangıçta şehir dışındaydım ve kablosuz  donanım olmadığından kablo ile bağlanarak internete giriyordum. Evime döndüğümde Cihazın kablosuz bağlantısında açık bir sorun olduğunu farkettim. Aldığım yere (Vatan bilgisayar)götürdüm ve incelenmesini sorun varsa giderilmesini istedim. Onlarda sorunun Lenovo nun kablosuz ağ yöneticisi programı
readycom dan kaynaklandığını, onu kaldırdığımızda sorunun giderileceğini ilettiler. Ama sorun hiç düzelmedi . Evimdeki eski bilgisayarım saniyeler içinde kablosuz bağlanırken bu bilgisayar birtürlü bağlanmıyor. ancak 15- 20 kez deneme sonucunda bazen bağlantı sağlanıyor kısa bir süre sonra da kesiliyor. İstanbuldaki çağrı merkezini aradım onlarda aynı saçma çözümü önerdiler. Ve beni herdefasında
uyutarak bu zamana kadar getirdiler. Şimdiyse bütün forum sitelerine bu tarz yazılar yazarak tüketicileri Lenovo konusundauyarmayı düşünüyorum. Öyle kızgınım ki bilgisayarı pencereden aşağı atacağım.

Ne yapmalıyım bu konuda bana yol gösterebilirmisiniz     

Sinan Ercan