leptop alacam yardımlarınıza ıhtıyacım var
1 hafta önce elektro world'de çok güzel indirimler vardı. Büyük mağazalara göz atın derim.
tam tersine internet mağazaları daha ucuz dur daima böyledir vede yanlış ürünlere bakmış arkdaş o modelleri boşverin almanız gerek model bu dell modelidir tavsiye ederim
tam tersine internet mağazaları daha ucuz dur daima böyledir vede yanlış ürünlere bakmış arkdaş o modelleri boşverin almanız gerek model bu dell modelidir tavsiye ederimBende Dell Laptop alıcam ihtiyaclarım arkadasla aynı diyebilirim Net de takılıcam Fm 12 yi falan yukluycem. ben 1.600 1.700 TL lik birseyler arıyordum ama sizin önerdiğiniz laptop 8 gb Ram i5 işlemci 1 GB ekran kartlı bir makine. Fiyatıda 1.200 bana özelliklerine göre uygun geldi açıkcası. Almalımıyım bir kac cümleyle aydınlatırsanız sevinirim. Birde işletim sistemi FreeDos diyor bu nedir ?
çok tesekkur ederım arkadaslar ama bı leptop daha gozume çarptı ıstanbulbilişimde lenovo 749 tl ıntel core2 duo ıslemcı atı hd ekran kartı 2 gb ddr3 ram fıyatıda cok uygun oyun çalıştırır sanırım bu urun düşünülebilir
internetten görmeden alma derim,
şuan bimeks te i5 6 ram 750 hdd 1 gb 64 bit harici ekran kartı samsung
1249 tl
al kullan temiz makina
internet alışverişi eger dogru yerden yapıyosan iyidir araşdırmadan almamk lazım sonucda adamlarn magza vs.giderleri olmadıgı icin daha ucuza veriyolar
istanbul bilişim türkiyedeki en saglam sitelerden biri bence çok ilgiililer arayınca adamlar her turlu yardımcı oluyor fikir veriyor 2 yıl garantı verıyor guvenlı kargo vs. gayet saglam
bence sen playstation yazmayı ögren :D vardı ps2 ama pc nın zeevkını vermıyor
istanbul bilişim yazınca googleda ürünlerinden çok şikayetlerinin çıktığını o güzel gözleriniz göremedi sanırım! :) siz istediğiniz yerden alınn para sizin sıkıntı sizin...