merhaba arkadaşalr ben leptop almıştım alrıken driverlarını vermediler pcnini içinde alın dediler ama o driverları nasıl bualcam yardımcı olurmusunuz acaba ?
leptop driverları
marka, model ? Sitesinden indirmeyi denediniz mi?
Laptopun markasının resmi sitesinde download yahut drivers bölümünde modeli,işletim sisteminizi seçip indirebilirsiniz.Bulamazsanız marka ve modeli yazarsanız yardımcı olurum.
arkadaşalr yardım edecek yokmu internet sitesinde ekran kartı driverlarında HD5670 veya 4650 var ama benimki HD4500 bu pcnin diğer parçalarının ne olduğunu nasıl öğrenecem yada driverları kendi yükleye bielcek bir program yokmu?
arkadaşalr yardım edecek yokmu internet sitesinde ekran kartı driverlarında HD5670 veya 4650 var ama benimki HD4500 bu pcnin diğer parçalarının ne olduğunu nasıl öğrenecem yada driverları kendi yükleye bielcek bir program yokmu?
Driver Solution.Dene bak.Ben ses kartını oradan kurdum.
Bu nedir arkadaş ya her önüne gelen sallamasyon bir şeyler söylüyor. Yüklü olmayan direveri dxdiag ta nasıl görüceksin. Zaten bilgisayar donanımı tanımış olsa sorun olmaz değilmi. Sen şimdi şunları yap her driver için tekrar tekrar yapman gerekecek ama driver sorununa kesin çözüm diyebilirim sana. İşlemleri anlatması uzun ama yapması çok basit ve kısadır.
Aygıt yöneticisine gir aygıta sağ tık özellikler de ordan "ayrıntılar" sekmesine gel aşşağıdan "donanım kimlikleri" seç PCI/VEN li 4 sıra kod çıkıcak her hangi birisini seç (tavsiyem en üsttekini seçmen) ctrl+c yöntemi ile kopyala. Sonrasında google amcamıza "devid.info" diye sor oraya o kopyaladğını yapıştır arama yap. Çıkan sonuçlardan win7 olan bir driver indir kur. İstersen ordan hangi model olduğunu tam ve net bir şekilde öğrenip kendi sitesinden de indirme yapabilirsin.
Bu nedir arkadaş ya her önüne gelen sallamasyon bir şeyler söylüyor. Yüklü olmayan direveri dxdiag ta nasıl görüceksin. Zaten bilgisayar donanımı tanımış olsa sorun olmaz değilmi. Sen şimdi şunları yap her driver için tekrar tekrar yapman gerekecek ama driver sorununa kesin çözüm diyebilirim sana. İşlemleri anlatması uzun ama yapması çok basit ve kısadır.arkadaşım aygıt yöneticisine girdim aygıta sağ tıklayıp özellikler dediğimde böyle bir ekran geldiAygıt yöneticisine gir aygıta sağ tık özellikler de ordan "ayrıntılar" sekmesine gel aşşağıdan "donanım kimlikleri" seç PCI/VEN li 4 sıra kod çıkıcak her hangi birisini seç (tavsiyem en üsttekini seçmen) ctrl+c yöntemi ile kopyala. Sonrasında google amcamıza "devid.info" diye sor oraya o kopyaladğını yapıştır arama yap. Çıkan sonuçlardan win7 olan bir driver indir kur. İstersen ordan hangi model olduğunu tam ve net bir şekilde öğrenip kendi sitesinden de indirme yapabilirsin.
Son Düzenleme: pankreas76 ~ 22 Haziran 2012 21:18