Merhabalar.
2 Gün önce Leptop aldım.
Knight onlineye girdim ve kasdıgı gördüm.
İşletim sistemime göre çok kasıyor :(
Bilgisayarımın özellikleri:
Core I3 370m
2.40GHZ
4Gb DDR3
320GB Hard disk
1024 Mb Gt3 ekran kartı(Paylaşımsız)
Teşekkür ederim :)
Leptopmun sistemi mükemmel Ama "OYUNLARDA KASIYOR"
Başka oyun denemedim ama ben çogunlukla knight online oynuyorum ve giremiyorum sinir oldum
günlerdir araştırıyorum ama bi çözüm yolu bulamadım oynuyan oynuyor leptopla hemde kötü bir işletim sistemi ile ama ben giremiyorum anlamadım gitti.
uyumlu anakartın varsa amd phenom x6 veya olmadı x4 al..
uyumlu anakartın varsa i5 ve ya i7 al. intelin sitesinden de kendini test edebilirsin..
@İhsan96
Kardeşim Pcden pek anlamam bana ayrıntılı bir şekilde anlatırmısın
Amd Oyun için daha iyi dediler ama Leptopu cabuk ısıtır ve cok enerji harcar dediler.
Bi anlatırmısın kardeşim.
intel bu tabiki de bayaaaa olcak.. şincik dergimi açıyorum ve bakıyorum... i5 760 = 363
i7 950 = 526
abi laptop oyun kaldırmıyor çok iyi olması lazım knightı oynatmıyorsa neyi oynatıcak amd al arkadaşın dediği x6 turbo çok iyi i7 i3 i5 bunlara para vermeye gerek yok hele laptopsa hiç gerek yok iyi bir i7 800-1000tl vardır
amd al bide keşke masaüstü alsaydın daha iyi olurdu oyun için
Ben zaten sadece oyun ıcın almadım.yakında üni var ona lazım olcak e arada ko oynuyum diye araştırıyorum.
Amd alıp şimdiki i3 ile degiştirebilirmiyim
bide amd fiyat ıne kadar:D
amd alırsan anakartta değişir amd 400küsür
Adamın laptopu var siz anakartın uygunsa amd x6 al diyorsunuz.Mantığa aykırı.
Laptop ta virüs vardır büyük ihtimal ya da güvenlik duvarı antivirüs yüzünden olabilir ya da internet bağlantından kaynaklanabilir.
Oyunun çözünürlüğünü minimuma al zaten farkeden bir şey olmuyor amaç alınan veriyi azaltmak.
Gidipte yeni bilgisayar alma sakın bu oyun kasıyor diye...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
niye mantığa aykırı gitsin i7 alıp kazık yesin o zaman
Kardeşim adamda laptop var diyorum beni hasta etme lütfen.Laptopun işlemcisini nasıl değiştireceksin.
Ben de AMD kullanıyorum merak etme benim o mesajımdan nasıl böyle bir sonuç çıkarabildin anlamadım...
Feyk sen söylemesen adama anakart işlemci aldırıp laptoba taktırcaklar :D
sen hasta olsan neolur değiştircem diye kendi diyor bizde öneriyoruz..laptoba amdx6 takılmıyormu ben fikrimi yazıyorum sanki benim dememle hemen aldı öyle hasta etme felan olmuyor sende kendi karşı fikrini yaz ben sana saygı gösteriyorum sende bana göster....
knight için bi kere bu sistem yeterde milyon artar. yeni parça almaya gerek yok. virüs tarama yap ekran kartını son sürüm güncelle?
sen hasta olsan neolur değiştircem diye kendi diyor bizde öneriyoruz..laptoba amdx6 takılmıyormu ben fikrimi yazıyorum sanki benim dememle hemen aldı öyle hasta etme felan olmuyor sende kendi karşı fikrini yaz ben sana saygı gösteriyorum sende bana göster....Tamam okin bey.Orada şaka amaçlı adamı hasta etme dedim birde LÜTFEN ekledim yanlış anlaşlmaması için çok özür diliyorum çok pardon beyefendi.Ama size şunu söyliyeyim;
1/Laptop un bu tür parçaları değiştirilemez.
2/Değiştircem demiyordu ki adam zorla x6 aldırıp Laptopa taktırcaksınız adama.
3/Adama boşuna para harcatacaksınız knight için yeterli bir sistem o kasma nedeni donanımsal değil beyefendi.
4/Bilmiyorsanız önermeyiniz.
biliyorum kaldırmıyosa diye önerdik, bikere önerdim ben zaten ayrıca ben sade knigth olduğunu bilmiyordum
knight pentium4dede çalışıyor laptop baştan aşşağda değişir kaç kişi değiştiriyor ben alıcaksa bunu alsın diye dedim i7ler pahallı anlaştıkmı beyefendi...başlıkta nediyor oyunlarda kasıyor yazısında knight bende oyunlara göre yazdım knighta göre değil tamamm..