arkadaşlar bu 2 model arasında kaldım.çok fazla anlamıyorum anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
lg 32lh7000-samsung a651 ?
Kesinlikle
SAMSUNG LE-32B651 LCD TV
öneririm fakat Eğer tv izleyecekseniz
(uydu cihazi, digitürk yada dsmart cihazı)
32" lik seride Full HD almak dez avantajlı olabilir.
FUll HD için 46" üstü daha avantajlıdır.
.ok fazla teknik bilgiye girmeden söyliyim. şuanki tv yayınlarının hiç birisi bırakın FULL HD yi Heady Ready yayın yapan 3-4 kanal mevcut.
en fazla 1080i yayın yapılabiliyor 1080P yayın yapılması kısa sürede çok zor.
avrupada yada amerika böyle bir yayın yok yabbni 1080P
bu yüzden heleki Türkiye deki yayınlar SD (576i) oldugundan 576i yayın 10920*1980p lik bir alana yayıldıgında Heady ready bir tv ye göre daha çok bozulacaktır ve izleme zevkiniz biraz daha düşecektir.
tabi tv yanında PS3, BLueray vb. cihazlarda kullanılcaksa Full HD tercih edilebilir. ama kesinlikle FULL HD tv seçimi yapacaksanız 46" üstü modellere bakmanızı öneririm. 32" için FULL HD almak bana göre karlı bir seçim değildir.
(bu söylediğim sadece tv seyretmekteki dez avantajlardır.)
PC,notebook,PS3,Blueray bağlantılarında bi dezavantajı olmaz.
Saygılar.
[url=../kisisel/73554/]Fatih_ARMAĞAN[/url]arkadaşımız dediği gibi Türkiye ' de yaşıyorsak hele de SD yayınlardakullanacaksanız LE-32B651 Samsung dan şaşmayın. Bu cihaz PS3 de deinput lag sorunuda yok.bence fiyat performans değerlendirmesiyaparsanız bu cihazdan şaşmayın
lcd lerın en perpormanslı oldugu ekran 32" oldugunu dusunursek bu iri urunde bence samsun on plana çıkar samsung kullanıcısı çok fazla. avrupanın %22 si samsung kullanıyormuş. dogru seçim 32b651 olacaktır...
ama bordo rengını ben begenmıyorum 652 serisi var sıyah renklı bence tasarımı daha guzel...