Hayırsız arkadaş diye buna derim =) Ben olsam hemen getirirdim. :p
Lg 3d Led
O zaman daha da kötü, bir daha o kişiye oyun değil günahını bile verme danini =)
Böyle insanlara sinir oluyorum, en iyisi vermemek, benimde bu konuda çok ağzım yandı, o nedenle kimseye birşeyimi vermiyorum, oyun oynamayı çok seviyorsa parasına kıyıp kendi pes3'ünü satın alsın.
Aynen öyle valla =)
Ama danini varken ne gerek var paraya kıyıp almaya =) diye düşünmüştür, arkadaş.
Eee danini biz ne olacağız, hani bizim parti, hani oyun oynayıp film izleyecektik,her seferinde bir bahane buluyorsun, bu seferki bahanen ne merak ettim ?Ayse 3d led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın alında artık siz bir parti yapın ve bizleri davet edin.. Mümkünse smart tv olsun da rahat rahat internete girelim..
Ayse 3d led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın alında artık siz bir parti yapın ve bizleri davet edin.. Mümkünse smart tv olsun da rahat rahat internete girelim..Aman efendim ne demek, sitedeki smart tv sahipleri hergün bir parti veriyor ya.
Çoğunuzda 3d tv çeşitlerinden biri var, ama o kadar ısrarıma rağmen hiç parti yüzü görmedim, şimdi benden parti talebinde bulunuyorsunuz, hemde sipariş veriyorsunuz smart tv alın diye, başka bir arzunuz var mı söyleyinde elim değmişken onu da yapayımSon Düzenleme: aysedundarr ~ 29 Kasım 2011 16:11
Ben arkadaşlarım için, ailem için 3d film izleme veya oyun oynama partisi veriyorum. Ama forum arkadaşlarıma parti vermedim henüz.. Siz smart tv satın alın Ayse. Forumda smart tv eksikliği var da..:)
Smart tv 3d tv en akıllısı..:) Bir tane de smart tv satın almak istiyorum..
Smart tv sadece 3D tv çeşitlerinin değil tüm tv'lerin en akıllısı, smart tv sayesinde bir zamanlar aptal kutusu diye anılan televizyonlar, akıllı ünvanı aldılar.
:))))) Ayse çok doğru bir noktaya değinmişsiniz. Aptal kutuları artık aptal değil bayağı akıllı.. Smart tv adı üstünde..
Televizyonlara aptal kutusu diyenler, televizyonların geldiği noktayı görselerdi ne şaşırırlardı kimbilir :)
O aptal kutuları boyut atladı, yayınları ve kanalları takip etmek, film izlemek, oyun oynamak dışında internetede bağlanma olanağı sunuyorlar artık.
Aptal kutusu diyenler acaba şimdi "akıl küpü" derler mi? Ne istesen yapıyor şimdi.. 3d film izle, spor yayınlarını izle, oyun oyna, mail yaz...