Ben olsam vermem, gider 3D TV alırım. En azından taksitlerini öderim. :)
Lg 3d Led
Lg 3d led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinde sg gözlüğü olmadığından eğlenceyi kesintisiz yaşıyorsun..
3D Smart TV' de zaten sg gözlüğü çekilmezdi. LG' de sanırım bunu bildiği için FPR teknolojisini çıkardı.
Dün haberlerde okudum bende dünyanın en büyük full hd 3d led tv sini lg çıkarmış :)
Kendisi, 150 cm genişliğinde ve 102 cm uzunluğunda, izleyicilere neredeyse gerçek boyutlu hareketli görüntüleri üç boyutlu izlettiren bir 3D LED televizyon.
Fiyatını bende bilmiyorum zaten bizim ülkemizde henüz yok :)
Ne yazıkki teknolojiler,filmler bize geç geliyor.. 3d full hd tv'yi görünce gözlerim ışıldadı..Görüntü kalitesinin netliğini fotoğraftan bile rahatlıkla anlayabiliriz..
Yakından daha güzeldir tabi ki. Ayrıca görüntü kalitesi resimde bile çok iyi gözüküyor.
Sanırım bir araba fiyatına sahiptir bu dünyanın en büyük full hd 3d led tv si :) Türkiye'ye gelse ne olacak, kaçımız satın alabileceğiz bu televizyonu, daha normal boyut ve fiyattaki 3D tv çeşitlerinden birini bile satın alamadık, alamadım :)
Danini 3d tv'nizi çözme, kurcalama süresi çok eğlencelidir. Her gün yeni bir şey bulursunuz ve bütün gün ona takılırsınız. Bir gün çeviri özelliği ile film izler, bir gün oyun oynarsınız...