insallah olur ama kalbi falan olanlar 3d izlemek istemeyebilir
Lg 3d Led
Kalbi olanlarda komedi filmi izlesin, korku ve gerilim izlemedikleri sürece tehlike arz etmiyor bence, oyun da oynayabilirler, onlarda kendilerine biraz dikkat etsinler değilmi canım, ailemde biri kalp hastası diye eğlencemden mi olayım :)
Bende 3D TV' de her zaman FPR teknolojili gözlüğü tercih ederim.
Bende her zaman en iyiyi tercih ederim, bunuda FPR gözlüğü teknolojisini tercih ederek gösterdim.
Fpr gözlüğü remen güneş gözlüğü gibi.. Modaya uygun olduğu için yüzümüze yakışıyor.. Sg gözlüğü gibi kaba değil yani..
:)) Kalp şeklinde falanda ister misin ?
Aslında çocuklar için yapsalar güzel olur.
Bence fpr gözlüğün teknolojiside, görünümüde çok iyi, onunla izlenen görüntünün görüntü kalitesinin ve parlaklığının çok iyi olduğu gibi.
Fpr teknolojili gözlüğün göz sağlığını bozmadığından eminim, ama yinede çocuklara çok fazla üç boyutlu izleme yaptırılmaması gerektiğini düşünüyorum, hayal güçlerini farklı etkileyebilir.
Fpr gözlüğü sg gözlüğü gibi değil. Göz sağlığına zara vermiyor.. Ama herşeyin aşırısı iyi değildir. Çocukların çok fazla 3d izlemelerine veya oyun oynamalarına izin vermek iyi değildir..
Çocuklu ailelerde 3d tv çeşitlerini satın almak tam bir risk.. Ama belgesel filmlerini 3d ile izlemek onları daha da geliştirir...
3D Smart TV' lerde ki uygulamaları çocukları olanlar eğitmek amaçlı kullanabilirler. O yüzden izlemesini istedikleri herşeyi izletebilir ve çocuklar için en güzel oyunları açabilirler.
Eğitim ve öğretim setlerini 3d tv çeşitlerinde izlemek hem eğlenceli hem de çocukların gelişimi için iyi olur..
Çocuklar üç boyutlu oyun keyfini, eğlencesini yaşadıkları zaman onları ekranın başından kaldırmak imkansız gibi birşey, çocuğu ve 3D tv 'si olan ailelerin Allah yardımcısı olsun.
evet kesinlikle öyle. tv tv olmaktan cıktı herseye yararlı olmaya basladı3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitleri özelliklede fpr gözlük teknolojisiyle çalışanların en büyük yararı aile üyelerini bir araya getirmek ve birlikte eğlenmeyi sağlamak bence, çünkü herkesin eğlence anlayışı birbirinden farklıdır, ama üç boyutlu film izlemek oyun oynamak herkesi aynı paydada, aynı televizyonun karşısında toparlayacak türden bir eğlence.Son Düzenleme: aysedundarr ~ 01 Kasım 2011 14:03