Arkadaşlar bu hafta Vatan mağazasının birinde bu ürüne denk geldim oldukça dikkatimi çekti. Ürün Türkiye'ye yeni gelmiş ve ilk kez Vatan, Media Markt ve Saturn'lerde stoklara girmiş. LG personelinin söylemesine göre Teknosa dışında bütün zincirlerde çok yakında stoklarda olacakmış. Özellik bakımından Cinema 3D, 400 Hz, Dahili Uydu Alıcısı var, Smart TV, Cinema Screen ( İnce Çerçeve), Dahili WiFi V.b bütün özellikler TV'de bulunmakta ve piyasa fiyatı ise 1.899 TL
LG bu ürünü ara seri olarak Türkiye'ye getirmiş ve oldukça adetli bir şekilde bu ürünün stoğundan piyasaya sokulacakmış ve bu seneye damgasını vuracağını söylenmektedir Vatan personelleri tarafından.
1.500-2.000 TL arası bir TV alacaksanız bu ürünü inceleyin, görün derim. 1.899 TL'ye gerçekten çok iyi bir fiyatı var ve dizayn olarakta oldukça şık bir model. Görüntü performansını inceledim gerçekten başarılı. IPS panel kullanılmış ve görüntü gerçekten iyi ve yansıma olayı yok.
Geçen sene LG 42LW5400 modeli almıştım Teknosa'dan, Bu ürünü görünce gerçekten pişmanlık duyuyorum şuan.