pc LG 52X cd romu görüyor fakat taktığım cd yi okumuyor. hep cd takılı değil diyor.
LG 52X cd okumuyor
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Aynen elvis32 kardeşiem katılıyorum...LG de bu tür sorunlar çok oluyor ve hiç çizik olmayan fakat kopya olan cd leri bile okumamazlık yapıyor. Pc açıkken bile cd yi taktığınız zaman okumazsa bilgisayarıma girdiğiniz zaman cd rom simgesi zaman zaman kayboluyor....
Tavsiyem : Bi DVD-ROM yahut CD-RW almanız aksi halde cd rom lardan çok çekersiniz....
ben 5 sene kullandım lg 52x ama 1 kere bile sorun yaşamadım hep sizlere denk geliyor galiba
Bende sürekli çevremden ve burdan LG sorunlarını duyuyorum. Bende hiç bir zaman LG den yana olmadım sanırım tonic senin LG arada istisna çıkmış tabi senin gibi şanslılarda var yok değil ama istisnalar kaideyi bozmaz.
ben iki yıldır kullanıyorum tıkır tıkır acaba benimkinin sonu yaklaşıyormu
Walla ben aldığım kutuda lg cd romdan arıza gördüm ondan sonra soğudum zaten...
Lg 52x bende kullanıyorum ve cd okuma ve bilgisayarımda kaybolma hatalarından bende cok cektim.Simdi samsung RW aldım rahat ettim.Yeri belki degil ama Bilgisayarım ın icinde cd-rom u kaybedip yeniden res cekmek istemiyorsanız her zaman sag tıklayıp cıkar diyin.Cd takın dediginde bir daha denemek istiyorsan gene sag tıklayıp cd yi cikar de ve tekrar dene bazen yakalayıp okuma yapabiliyor.Kolay gelsin bir de tavsiyem Lg den en kısa sürede kurtulmam.
oysa ben hiç şanslı görmem kendimi
lotoda 2yi tutturmuş adam değilim
Arkadaşım 3 senedir LG CDROM kullanıyorum hiç bir sorun çıkmadı.
Ne tür cdler okutuyorsun bilmiyorum ama LG den şaşma.
bende de lg var 2 yıldır kullanıyorum hiç sorun çıkmadı bende şanslı bir kullanıcıyım herhalde
Sen baya şanslıymışın seni yılın şanslısı seçelim forumda....
ya son iki seneden bu yana cdrom fiyatlarının iyice düşmesiyle kaliteleri daha beter düştü. artık çoğu yeni cdromlar bile ilk haftadan sonra cdyi ya okuyamıyor yada okurken can çekişiyor. ben artık bana configürasyon soranlara cdrom tavsiye etmiyorum. en kötü ihtimalde cd-rw almalarını tavsiye ediyorum. cd-rw çok daha iyi okuyor.