ne olduki
LG'den 3D FPR Gözlük Yeniliği
Las Vegas’ta bir sergiye katılmış ve FPR gözlükleri denemiş biraz beklerseniz yazıyı bulup sizlerle paylaşayım.
Las Vegas’ta bir sergiye katılan ünlü yönetmen James Cameron, LG’nin FPR teknolojisini yansıtan 3D gözlüklerini denemiş. James Cameron, “sinemada yaşadığınız deneyimden farksız. Daha önce yüzlerce dolar verip de kullandığımız 3D SG gözlüklerin yerini, şimdi çok daha uygun fiyata ve çok daha iyi bir teknolojiyi yansıtan LG FPR tipi gözlükler alıyor. Örneğin bir film izliyorsunuz ve tüm film gözünüzün önünde yaşanıyor” demiş.
yazının devamıda çok can alıcı onuda paylaşayım
LG 3D teknolojisi için geliştirdiği yeni bir LCD paneli temeline dayanan FPR teknolojisi daha parlak görüntüler elde edinimi sağlıyor. Bu panellerde resimlerin iç içe geçmesi (crosstalk) ve ekran titremesi (flicker) sorunu en aza indirgenerek rahat bir izleme imkanı sunuluyor. FPR hızlı görüntü geçişlerinde, 3D gözlüklerde yaşanan titreme algısına son verilerek göz sağlığıyla oynanmıyor. Sınırsız bir bakış açısı sunduğu için sabit kalmaktan doğabilecek rahatsızlıklar ve SG gözlüklerin getirisi olan baş dönmesi, mide bulantısı gibi sorunlar ortadan kaldırılmış. Ayrıca bu teknoloji şu an kullanılan gözlükleri de olumlu olarak etkileyebilir...
Ya zaten biz boşuna konuşmuyoruz burada. LG'nin 3D tv Fpr gözlük teknolojisi çok büyük bir başarı. Eski Sg gözlükler artık müzeye gider. Bakın James Cameron da bizim gibi düşünüyor:))) Fpr gözlükler her yönden iyi. Fiyat, görüntü kalitesi, göz sağılığı yönünden her türlü Sg teknolojisini döver.
3D TV SG gözlükler resimdeki karşılaştırmada gözüktüğü gibi daha ağır.
Tasarıma önem veren biri olarak 3d tv fpr gözlük daha şık gözüküyor.
Tasarım bu yılın moda gözlük tasarımlarıyla aynı ,3D TV FPR gözlüğü tasarımdan çok kullanışlığı ile daha ön plandadır.
Aslında TV rahatlığı FPR fözlüğü teknolojisi ile yaşanmaktadır.
LG doğru demiş ,3D TV FPR teknolojisi şuan en iyisi. LG demesinde kim desin.
Ben fazla takip edemediğim için bilmiyorum ,ama yeni çıkan teknolojilere ilgi her zaman fazladır.
Aslında reklama ihtiyacı yok LG sinema 3D TV, Full HD 3D TV, 3D Led TV ve 3D Smart TV çeşitlerinin çünkü hepsi birer teknoloji harikası ve Fpr gözlüğe sahip ama LG Türkiye'de sesini yeni yeni duyurmayı başarmış bir firma o nedenle biraz daha reklam yapsalar Türkiye'yi ve Dünya'yı ele geçirirler bu teknolojiyle.
Eğer kaliteli ürün yapıyorsanız eninde sonunda hak ettiğiniz yere gelirsiniz, reklam bu yolculukta varılacak yere varma süresini kısaltmaya yarıyor sadece. Ferreri ferrari olana kadar reklam yaptı hatta yaptırttı, ünlü kişilere hediye olarak vererek ve ferrari zamanında rakip çok azdı şuanda durum öylemi ferrariden sonra gelip ferrariyi sollayan markalar var. Ben LG'nin özelliklede 3D özelliğine sahip Sinema 3D, Full HD 3D,3D LED VE 3D SMART TV'leriyle hak ettiği yere geleceğine sonuna kadar inananlardanım ama zaman kaybetmemesi ve fpr gözlük teknolojini ve bu eğlenceyi herkesle tanıştırması için reklam yapması gerektiğini düşünüyorum.