3D TV yarışında LG ile Samsung arasındaki rekabet sonunda meyvesini verdi.Samsung'un SG teknolojisine karşılık yepyeni özellikler ve kullanım kolaylığı sağlayan FPR teknolojisi ile LG bu yarışta 1 adım öne geçmiş durumda.Peki nedir bu FPR teknolojili gözlükler ?
Bir güneş gözlüğü düşünün.Hafif ve kullanışlı.Ayrıca lensleri çıkarılıp normal bir gözlüğe kolayca takılabiliyor.İstediğiniz açıdan aynı görüntü kalitesini koruyor,yan kısmında radyasyon yayan bir bataryası yok.En önemlisi de sürümden kazandırması: Kore'de sadece 7 usd'den satışa sunuldu.Peki ülkemizde satış fiyatı daha farklı olmaz mı? Şöyle düşünelim Kore'de 50 usd fiyatla satışa sunulan Samsung SG'nin ülkemizdeki fiyatını söylememe gerek yok sanırım.Kısacası demek istiyorum ki artık 3D görüntü konusunda klasik ağır ve rahatsız gözlüklerin yerini 7'de biri fiyatına satılacak kulllanışlı ve estetik 3D gözlükler alacak.Meraklıları için bu teknolojiyi LG 3D FPR olarak araştırmasını tavsiye ederim;ben piyasaya çıkmasını merakla bekliyorum. :)
LG'den 3D FPR Gözlük Yeniliği
Fiyatı ve özellikleri gerçekten inanılmaz.. Lg bu konuda büyük bir vuruş yapmış. Biran önce Ülkemize gelsede bende alsam :):):)
Fpr gözlükler günümüze uyarlanmış olması hoşuma gitti açıkcası,lensleri çıkartıp takmak.. anladığım kadarıyla kendi yorumuzunu paylaşmışsınız ;) bilgilendirme için teşekkür ederim en kısa zamanda gelmesini merakle bekliyeceğim bilgilendirme içinde ayrıca teşekkür ederim.
arkadaşlar ben bu konuyu biraz araştırdım. 3D TV yi SG teknolojisinde izlerken ve tv ye göre görüş açını değiştirdiğin zaman bir süre sonra insanda baş dönmesi ve bulantı yaratıyor. ama bu FPR teknolojisinde böyle bir şey olmayacakmış. veeeeeeeeeeee bu ürünler 15 mayısta türkiye de satışa sunulacakmış...
arkadaşlar 15 mayıs geçti 3D TV FPR gözlüğünden kullananlar varsa izlenimlerini paylaşmalarını rica ediyorum bende almayı düşünüyorum ..
birkaç kişi kullanop yorum yazarsa sevinirim bende cok merak ediyorum
ben de bekliyordum geçen gün gittim mecidiyeköydeki LG satış&servis ofisine. siz de giderseniz LG nin beklenen 3D TV ve 3D TV FPR gözlüklerini deneyebilirsiniz. görüntü kalitesi ve gözlüklerin kullanımı bakımından gerçekten çok rahat. eski 3D TV SG gözlükler gibi değil.
en iyi 3D tv olarak LG diyo herkes bende yarın gdip denemeyi düşünüyorum..izlenimlerimi sizlerle paylaşıcam..
her iki gözlük seçeneklerini deneyip ona göre yazıcam bende .aradaki fark ne kadar merak ediyorum doğrusu
bende almak istiyorum 32" yok sanırım şu anda doğrumu
teknosada sizin aradığınız 3D LED TV var burdan özelliklerine bakabilirsin
http://www.teknosa.com/Cultures/ ... ategory=_LED_TV1053
tesekkür ederim:)::) . fiyatıda gayet uygunmuş.
özelliklerine baktığınızda da bu fiyata olması sasırtıcı geliyor insana
evet aRKAdaşım ztn bizlere cazip gelen yanı bu özelliklere bu fiyat verilmesi ve bu kalitenin sunulması !..
Arkadaşlar bu 3D TV FPR gözlükleri türkiyede satışa sunuldumu yoksa internettenmi satışları ?
almayı düşünürseniz gidip deneyebilirsiniz.
arkadaşlar ben gözlüğü aldım :D daha doğrusu hediye olarak arkadaşım verdi ama 3D led tv olmadıktan sonra gözlük bi işe yaramıyor hafta sonuda tv yi alcam :D keşke tv hediye gelseydi :D
tv yi aldıktan sonra gözlük alması kolay fiyatları çok uygun . normal 3D tv gözlükleri gibi pahalı değil
ben 3D led tv almayı düşüyordum zaten arkadaşımda bunu bildiği için almış gözlüğü :) hafta sonunu evde geçiricem gibi bir his var içimde :) !...
pes3 oynarkende etkisi oldunu daha net oldunu okudum
hayırlısıyla alim tv yi oynarım haftasonu :) !.. çok gerçekçi oluyor ztn denemiştim bnde !..