3D TV' de haber kanallarının yaptığı yayınları bile izlemek gerekli. Çünkü 3 boyutlu farklı olabilir.
LG'den 3D FPR Gözlük Yeniliği
Aslında 3D TV' de haberleri izlemek bile o gün yaşanan o olayı sanki sende yaşamışsın gibi bir his verebilir insana. Gerçi film, futbol izlemek daha eğlenceli olur tabi.
3d tv büyüklerin oyuncağı gibi..İster film izle, ister oyun oyna, ister 2d'den 3d' ye çeviri yaparak video izle..Hepsi ayrı ayrı eğlenceli..
çok farklı bir şey bu üç boyut olayı, gördüğün hergörüntüye anlam, ruh ve güzellik katıyor, ama bu güzelliği görebilmek için fpr gözlük takmak şart yoksa anlamı olmaz 3d izlemenin, 3d tv izletmenin.
Gerçekten LG' nin en iyi 3D TV olmasında FPR gözlüğünün büyük katkısı var.
Gerçekten LG' nin en iyi 3D TV olmasında FPR gözlüğünün büyük katkısı var.Bence LG 'ye en iyi 3D tv ünvanının verilmesinde büyük değil en büyük katkı FPR gözlüğün, diğer markalarında ekranları çok kaliteli, tek eksileri FPR gözlüğe sahip olamamak, onlar da o nedenle LG'den ekran değil sadece FPR gözlük teknolojisini istiyorlar.
Bence LG 'ye en iyi 3D tv ünvanının verilmesinde büyük değil en büyük katkı FPR gözlüğün, diğer markalarında ekranları çok kaliteli, tek eksileri FPR gözlüğe sahip olamamak, onlar da o nedenle LG'den ekran değil sadece FPR gözlük teknolojisini istiyorlar.Aslında ben gittiğim her teknomarkette şuna da dikkat ettim ki; en iyi panelde LG 3D TV' lerinde mevcut. Çünkü görüntü kalitesi gözlüksüz 2D' den 3D' ye çeviri yapılmadan izlemeye kalktığınızda bile çok net bir parlaklık ve görüntü veriyor. Sizlerinde teknomarketlere gittiğinizde dikkatli bakmanızı tavsiye ederim.
Gerçekten de test ettim ve dediğiniz gibi 3D LED TV' lerinde ki görüntü kalitesi ve parlaklığı aşırı göz yoruyor.
Sonuçta 3D TV'lerde 3 boyutlu görüntüyü gözlükle izleyebiliyoruz şimdilik, bahsettiğiniz TV'leri SG gözlükle izlediğinizi düşünün(bu arada yanlış bir anlaşılma olduğunu düşünüyorum çünkü bende LG'nin özelliklede 3D tv'lerinin kalitesinin farkında olan ve savunan biriyim zaten) ekranın, ekranın verdiği görüntünün kalitesinin ve parlaklığının ne anlamı kalır, perdeli bir camdan dışarı bakmak gibi SG gözlükle 3D tv izlemek, Fpr gözlükle izlemek ise perdeyi hatta camı açıp dışarı bakmak gibi, hangi görüntü daha tatminkar olur sadem ?
O değil ne çıplak gözle izlenebiliyor, ne de 3D TV SG gözlüğü ile.
Her iki türlüde göz sağlığınıza zarar veriyor.
Diğer markaları tercih etmememde ki en büyük nedenlerden biride zaten, 3D TV' lerin de hala SG gözlüğü teknolojilerini kullanıyor olmaları.
Sadem yakında onlar da sg gözlüklerini bırakıp fpr gözlüğüne geçecekler.. Teknoloji geriye hareket etmez.. Ya sg gözlüklerini bırakacaklar ya da gözlük kullanmayacaklar:))
Gerçekten öyle SG gözlüğü 3D TV' lerde ki görüntü kalitesini iyi olsa bile kötü gösteriyor.
Sg gözlüğü her pek çok açıdan başarılı değil. Ağır, pahalı,elektromanyetik dalga yayıyo, baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor.. Bunlara bağlı göz sağlığımızı bozuyor. Yapıyor da yapıyor..
Sg gözlüğü her pek çok açıdan başarılı değil. Ağır, pahalı,elektromanyetik dalga yayıyo, baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor.. Bunlara bağlı göz sağlığımızı bozuyor. Yapıyor da yapıyor..