LG 'den Uzaktan Servis Hizmeti

endlessnight
15-02-2012, 13:14   |  #1  
endlessnight avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 13
2,457 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2011

 

 


Dünya'da değişim, yenilik ve kalite denince ilk akla markalardan biri olan LG, satış sonrası müşteri memnuniyetini arttırmak için Türkiye'de yeni bir uygulamayı kullanıcılarının hizmetine sunuyor. 
Peki nedir hizmet?
Cihazınızı LG teknik servislerine götürmeden Uzaktan Servis Hizmeti ile probleminizi halledebilirsiniz. Nasıl mı? LG çağrı merkezini( 444 6 543 ) arayıp LG teknik servisteki teknik ekiple iletişim kurarak. Çağrı merkeziyle görüştükten sonra telefonunuzun ana menüsündeki " RemoteCall" uygulamasını çalıştırarak Uzaktan Servis Hizmeti'ne başlayabiliyorsunuz.


Bu hizmetle LG teknik ekibi cihazı kendi bilgisayar ekranın görebiliyor, menüleri kontrol edebilebiliyor ve teknik destek sunabiliyor. Bu hizmet için tabiki cihazınızın interenete bağlı olması gerekiyor.
Bu hizmet tamamen güven koşulları altında gerçekleşmektedir. LG'nin teknik ekibi sadece kullanıcının izin verdiği menülere erişebilmekte. Kullanıcının özel bilgilerini içeren SMS ve Galeri gibi bölümlerine kullanıcı izni olmadan kesinlikle erişemiyor. 

caylakprofesor.blogspot.com