2011 böyle geçicek gibi zaten diğerlerinin bişey yaptığı yok
LG'den yeni nesil 3D TV: CINEMA 3D TV / FPR Gözlük
Ben eylül döneminden çok umutluydum. Diğer markalar da fpr gözlüğü teknolojisini kullanarak birşeyler yapar diyordum ama eylül ayının yarıladık ses seda yok..
4 marka bir araya gelerek o kadar zamandır hala bir yenilik çıkaramadı, LG bile tek başına neler neler çıkardı.
4 marka yeni bir SG gözlük çıkarana kadar Lg daha neler çıkarır Allah bilir...
Valla ya artık bu 4 markadan bir hayır gelmez.
Boşuna zaman, enerji, para harcamasın bu 4 marka.. Fpr gözlüğü teknolojisinden sonra kim satın alır ki yenilenmiş sg gözlüklerini?
Ben olsaydım öyle yapardım. Fpr gözlüğü teknolojisinden sonra ancak bu yapılabilir..
:)))) Gözlüksüzün fiyatı çok olur satış olmaz, biz en iyisi sg gözlüğünü allayıp pullayalım şeklinde düşünüyorlar..
allasanda pullasanda millet almaz :) amaç zaten televizyonu uzanarak izlemek değil mi evde ? dimdik duracaksa adam gider sinemada da izler put gibi :)
Fpr gözlükle uzanarakta tv izleyebilirsin keyifle buna engel teşkil etmiyor bence.
istedikleri kadar allasın pullasınlar, kısa bir video yada film izleme yeter hiç birşeyin değişmediğini, bulantı ve başdönmesinin varlığını ve göz sağlığına etkisini hemen anlayacaklardır, bunları değiştirebileceklerini hiç sanmıyorum ne yalan söyliyeyim.
Çok zor başarabilmeleri, eğer başarabilseydiler şimdiye kadar başarırlardı. 4 marka birleşmesine rağmen LG' ye yetişemediler.
Bakalım 2012'de allayıp pulladıkları sg gözlüğünü göreceğiz..
3d full hd, led, smart ve sinema tv çeşitleriyle çalışan fpr teknolojisine sahip gözlük gibisinin yapılamıyacağı çok açık, bu gözlükle 3d tv'nin crosstalk ve ekran titremesi gibi bütün sorunları ortadan kaldırıldı, yapılabilecek birşey kalmadı, geride kalmak istemiyolarsa sg gözlüğü bırakıp gözlüksüz 3D tv'lerle uğraşsınlar belki bu kulvarda LG'yi geçerler :)
Beklenenin altında olmasın, sonuçta 4 marka olunca çok iyi birşeyler bekliyor, insanlar. Sonra yine rezil olmasınlar.
Gçzlüksüz 3d tv çeşitlerinin fiyatı pahalı olur..Sanmam..
En iyi 3D tv ünvanını lg'ye kaptırdıktan sonra yeterince rezil olmuşlardı zaten, bu kez daha çok rezil olacaklar gibime geliyor, sg gözlükten bahsediyoruz, bu gözlüğü geliştirmekle uğraşacaklarına lg'le fpr teknolojili gözlük için anlaşmaya çalışsalardı daha mantıklı olurdu, yada az öncede dediğim gibi gözlüksüz 3D tv'lerle.
öyle tabi ki sonuçta en iyi görüntü kalitesine sahip bir tv üreticisi. 3d tv teknolojisini çok iyi bilen ve müşterilerin rahatlığına göre tasarlanmış ürünleriyle satış sitelerinde en uygun fiyatı ile göz dolduran bir marka. Tv izlemenin keyfi lg ile bambaşka olur gerçekten.