Çok çalışırsalar yetişebilirler 3D TV FPR gözlüğü teknolojisine.
LG'den yeni nesil 3D TV: CINEMA 3D TV / FPR Gözlük
LG 'nin de buna gerek duyacağını düşünmüyorum.
Eğer öyle birşey olmuş olsaydı ,kesinlikle internette bir bilgi olurdu.
çarşamba günü bazı haber sitelerinde bu ortaklığa dair net olmayan haberler vardı ama bir kaç gündür ses yok , lg'de 3d tv fpr gözlüğünü paylaşmaması gerektiğini anladı galiba, elindeki ekmeği kim başkasına verirki.
Evet ,mantıklı düşünürsek kimse kendi çabalarıyla kazandığı ekmeği başkasına vermez.
Haber yayınlanalı kaç gün oldu, ama herhangi bir gelişme olmadı ,Lg kabul etmedi galiba yoksa 3d tv'leri için fpr gözlüklerin peşini bırakmazdı Sony.
LG kabul etmediğine göre sanırım kendi başının çaresine bakmakta.
Evet doğru dediniz, yeni serilerde belli olur.
Bence hemen çıkmaz yeni seri 3d tv'ler, fpr gözlüğün üstüne bir gözlük yapmaları gerekir yeni seri çıkarabilmeleri için, o gözlüğün üstüne bir icat etmeleride çok zor, kolay olsaydı üretirlerdi rakiplerine ortaklık teklif etmezlerdi.
Phılıps' in FPR teknolojisini hiç görmedim. Deneyebileceğim bir yer varsa eğer bildiğiniz karşılaştırabilirim.
Philips bu teknolojiyi plazmalarında kullanıyor ve aynı fpr gözlük yeni birşey eklememiş, birde ambilight çok çok gerekli bir özellik değil bence, arkayı aydınlatması bana ne katacakki ve plazmaların fiyatları çok yüksek bana hitap etmiyor açıkcası ben led düşündüğüm için.
Sadece plasma değil ki, LED TV'leri de var Philips'in FPR teknolojisine sahip olan. Fiyatı da öyle çok çok uçuk değil. Ambilight 3D için aslında doğru bir tercih ama görselliği destekliyor dışa çıkış algısını yükselterek. Onun dışında farkettim ki Philips'in PFL serisinde Local Dimming yok. Bu bir eksi olabilir ama gidip karşılaştırma yapmak lazım.
Local dimming önemli bir eksiklik, 3000TL civarı fiyat koyup düz big Edge LED almak çok mantıklı değil. Bu 7xxx serisi panel ortasındaki pikselleri kontrol edemeyeceği için verilen görüntüler daha artefact, yumuşak, düşük kontrastlı ve clipping sorunları olacaktır local dimmingli bir TV ye göre. Bu nedenle özellikle 3D de görüntü kalitesi ve parlaklık ile ilgili şüphelerim mevcut benim. Ambilight ın backlight bleeding sorununa olumlu yönde katkı yaptığı şeklinde düşünceler de mevcut ama ben katılmıyorum buna şahsen.
Evet Philips 3D TV'lerde de Fpr gözlükler kullanılıyor.
Denemek lazım, merak ediyorum acaba aynı görüntüyü veriyor mu ?
Ürün aynı ürün olduğuna göre aynı görüntüyü veriyordur, eğer fark olursa ekrandan kaynaklı bir farktır.